Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fanatic

A Fanatic egy 1981-ben alapított márka, amely professzionális szörffelszerelések és sportruházat gyártására szakosodott. A vállalat a kezdetektől fogva olyan minőségi, innovatív és funkcionális termékek gyártására összpontosít, amelyek a legigényesebb szörfösök elvárásainak is megfelelnek.  

Minden tartozék kizárólag bevált anyagok felhasználásával készül, amelyeket magas szintű tartósság jellemez. A Fanatic termékek egy sor teszten mennek keresztül, mielőtt forgalomba kerülnének, amelyek ellenőrzik a tulajdonságaikat és megerősítik a minőségüket. Ez a megközelítés lehetővé tette a márka számára, hogy minden szempontból finomítsa a termékcsaládot. A Fanatic egy olyan vállalat, amely erős pozícióval rendelkezik a piacon, és modern trendeket teremt az egyedi vízi sportkellékek gyártásában. A márka csapata szakavatott mérnökökből és tervezőkből áll, akik egyben a szörfözés szerelmesei is. Ezért gyakorlati tudásukat közvetlenül át tudják ültetni a termelési folyamatokba. 

A Fanatic gyártó különös figyelmet fordít a modern technológiai megoldások használatára termékeiben, amelyek növelik azok minőségét és funkcionalitását. Ezek közé tartoznak: Tapadást és kényelmet biztosító talpbetét, megerősítő Double Layer Light Technology rendszer és Drop Stitch anyag. A Fanatic felszereléseket ráadásul egyedi dizájn jellemzi, és tartós nyomatokkal rendelkeznek, amelyek hosszú ideig megőrzik eredeti megjelenésüket. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása