Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Funkita

A Funkita, a Way Funky márkanév alatt elismert sportmárka, 2004-ben alakult Melbourne városában, Ausztráliában, és világszerte vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű női és lányos fürdőruhák, valamint úszófelszerelések és -felszerelések gyártásában.

A Funkita tevékenységének kezdete óta elkötelezett amellett, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek nemcsak trendeket határoznak meg, hanem megfelelnek a legmagasabb minőségi és funkcionalitási követelményeknek is. Fürdőruha kollekcióik eredeti mintákkal és színekkel hívják fel magukra a figyelmet, az általuk használt fejlett technológiák pedig páratlan úszásélményt garantálnak.

A Funkita nemcsak fürdőruha, hanem úszófelszerelések és felszerelések széles választéka is. A legigényesebb úszókat szem előtt tartva a márka számos kiegészítőt kínál, például úszószemüveget, sapkát és uszonyt, amelyek tovább növelik az edzés kényelmét és hatékonyságát.

Több mint két évtizedes működése során a Funkita vásárlók millióinak bizalmát nyerte el világszerte. Innovációjának köszönhetően folyamatosan feszegeti a lehetőségek határait a fürdőruha és -felszerelés terén, olyan termékeket biztosítva, amelyek előmeneteltől függetlenül segítik a legjobb eredmény elérését.

A Funkita egy olyan márka, amely egyesíti az ausztrál szellemet, a sport iránti szenvedélyt és a design iránti szeretetet. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a stílust a medencében és azon kívül egyaránt.

Leírás kibontása Leírás összecsukása