Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

GOG

GOG

A GOG egy olyan márka, amely 2004-ben indult az Egyesült Államokban, mint egy kisvállalkozás, amely sportszemüvegeket tervez és gyárt. A vállalat azonban gyorsan növekedett, és termékei világszerte elnyerték a vásárlók szívét a kiváló minőségű kivitelezésnek és a kiváló tulajdonságoknak köszönhetően. Ma a márka termékei több mint 20 országban kaphatók. 

A GOG valódi küldetése, hogy olyan speciális felszereléseket biztosítson, amelyek megvédik a látását, és lehetővé teszik, hogy minden időjárási körülmények között látványos sportteljesítményt érjen el. Ezért minden egyes GOG-jelzéssel ellátott termék minden részletre kiterjedő figyelemmel készül. Ezenkívül a gyártó innovatív technológiákat alkalmaz a szemüvegekben, amelyek közvetlenül befolyásolják a teljesítményt, a tartósságot és egyéb további előnyöket biztosítanak. Ezek közé tartozik az UV 400 szűrő, amely hatékonyan blokkolja a fénysugarakat és védelmet nyújt, a PC lencse, amely biztosítja, hogy a szemüveg könnyű legyen, a polarizált G-lencse, amely blokkolja a napfény vakító sugarainak befogadását, és a Polarmatic G-lencse, amely a fotokróm és a polarizált lencse kombinációja, amely minden időjárási körülmények között kiváló látási viszonyokat biztosít. 

A GOG az egyik legnagyobb gyártója a különböző sportágaknak szánt professzionális napszemüvegeknek. A márka kínálatában szabadtéri tevékenységekhez, kerékpározáshoz és síeléshez való modellek is szerepelnek. Ennek köszönhetően a GOG termékeket mindenféle sportoló használhatja, függetlenül a tudásszintjétől. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása