Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Helinox

A Helinox egy innovatív dél-koreai márka, amely 2009 óta forradalmasítja a kültéri bútorok piacát. A márka neve, amely a görög napisten, Héliosz és az éjszaka istennője, Nox nevének kombinációja, azt a törekvést szimbolizálja, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek a nap bármely szakában praktikusak és kényelmesek.

A Helinox a székek, ágyak, asztalok vagy túranapernyők gyártására specializálódott, és a tartósságra, kényelemre, tömörségre és hordozhatóságra összpontosít. Minden terméket úgy terveztek, hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználja a helyet, miközben a súlyt a lehető legkisebbre csökkenti.

A neves DAC gyártó alumíniumötvözetének használata rendkívül erőssé, mégis könnyűvé teszi a Helinox termékeket. A legmagasabb minőségű textíliákkal, megerősített panelekkel és tartós varrásokkal kombinálva a Helinox bútorok hosszú évekig megbízhatóak a rendszeres használat során.

További bónusz az 5 év garancia, amelyet a gyártó minden termékre vállal. Ez bizonyítja, hogy a Helinox márka értékeli a hosszú távú kapcsolatot ügyfeleivel, és hajlandó kiállni termékei minősége mellett.

Amikor felfedezi a Helinox termékeket, a kültéri bútorok új minőségét fedezi fel - tartós, könnyű és kényelmes minden szabadtéri kalandhoz.

Leírás kibontása Leírás összecsukása