Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hornit

A Hornit egy brit márka, amely 2012-ben kezdte meg tevékenységét. Az Ironman triatlon rajongó, Tom de Pelet alapította, aki innovatív kerékpár-tartozékokat akart létrehozni, amelyek növelik a lovaglás biztonságát.

A Hornit alapelvei az innováció, a biztonság és a kerékpárok iránti szenvedély. A márka világszerte ismert, mint kiváló minőségű kerékpárok, kerékpáros sisakok, csengők, világítás és egyéb kerékpár-tartozékok gyártója. A Hornit büszkén büszkélkedhet első piacra dobott termékével - a dB140-nel, a világ leghangosabb kerékpárcsengőjével, amely a márka úttörő megoldások iránti törekvésének szimbólumává vált.

Alapítójának, Tom de Peletnek köszönhetően a cég nem csak a kerékpárosok valós igényeinek megfelelő termékeket hoz létre, hanem hozzájárul a kerékpáros kultúra kialakításához is. A Hornit nem csak egy márka – ez egy filozófia, amelynek célja, hogy mindenki számára lehetővé tegye a biztonságos és izgalmas kerékpáros kalandot.

A Hornit márka a sport iránti szeretet, a biztonságról való gondoskodás és az innováció egyesítésének szimbóluma . A márka tevékenysége bizonyítja, hogy a kerékpározás nemcsak kellemes, de mindenekelőtt biztonságos is lehet.

Leírás kibontása Leírás összecsukása