Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Insta360

Insta360

Az Insta360 egy 2015-ben alapított sportkameramárka. A vállalat a folyamatos fejlesztésre összpontosít, ami az elmúlt években a sporttechnológiai piac egyik globális vezetőjévé tette.

Alig egy évvel a megalakulása után a márka kifejleszt egy innovatív terméket, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az okostelefonjáról gömbfelvételeket és videókat készítsen, 2017-ben pedig egy kompakt, hat objektíves kamerát hoznak létre, amellyel bármely felhasználó professzionális VR-videókat készíthet. Röviddel ezután az Insta360 partnerséget köt a Google-lal, és lehetővé teszi, hogy az eszköz csatlakozzon a Google Maps Street View-hoz. 

2018-ban a márka az Apple Store felé is nyit, és integrálódik az Adobe Premiere Pro programmal, ami lehetővé teszi a berendezések hatékony működését. A következő években és napjainkig az Insta360 folyamatosan növekszik és bővíti kínálatát a legmodernebb és professzionális technológiák felhasználásával kifejlesztett termékekkel: Farsight, Crystalview 8K 3D, FlowState és sok más. 2020 márciusában a Fast Company az Insta360 márkát a világ egyik leginnovatívabb vállalatának nevezte.  

A márka speciális termékeit naponta több ezer profi és kezdő sportoló használja, akik néhány mozdulattal, szenzációs minőségben örökíthetik meg extrém sportteljesítményeiket. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása