Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kettler

Kettler

A Kettler márkát már 1949-ben megalapították, és az 1970-es évek vége óta van jelen a piacon. Kezdetben a vállalat kerti bútorok gyártásával foglalkozott, de 1977-ben koncepciót váltott, és bemutatta az első alumínium egykerekűt. Ezzel az eseménnyel a márka hozzájárult a kerékpáripar forradalmasításához. Azóta a Kettler elsősorban a kerékpárválaszték fejlesztésére összpontosít, és idővel más edzőeszközökkel is bővítette kínálatát.  

A Kettler egy vezető sportmárka, amely klasszikus és álló kerékpárokat egyaránt gyárt. Az évek során a vállalat a csapat fejlesztésére és bővítésére összpontosított. Ma a vállalat egy nemzetközi vállalat, amely több mint kétezer alkalmazottal rendelkezik, akik a terméktervezésért, a gyártásért és az értékesítésért felelősek. 

2009-ben és 2010-ben a Kettler elnyerte a "Leginnovatívabb márka" címet a PLUS X AWARDS-on, a világ egyik legnagyobb technológiai és sportversenyén. 

A Kettler évek óta formálja a kerékpáros piacot és új trendeket határoz meg, modern felszereléseivel pedig minden felhasználó számára javítja az edzés minőségét. A márka minden terméke minden részletre odafigyelve készül, tartósak, emellett funkcionálisak és kényelmesek a használat során. Ennek köszönhetően a Kettler termékeket a kezdők és a haladó sportolók egyaránt sikeresen használhatják.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása