Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Komperdell

Komperdell

Az 1928-ban alapított osztrák Komperdell cég professzionális túra- és síbotok gyártására specializálódott. A márka első nagy sikerét 1939-ben érte el, amikor kifejlesztette első bambuszbotjait. Csak néhány évvel e találmány után Komperdell egy még újabb felfedezést oszt meg a világgal: az első fémrudakat. 

Az 1950-es években a márka elkezdett együttműködni Toni Sailerrel, a híres alpesi síelővel, aki 1956-ban a Komperdell kiegészítőkkel első helyezést ért el a Cortina d'Ampezzó-i olimpián. Ez a tény jelentősen hozzájárul a márka még nagyobb fejlődéséhez, és a sífelszerelések vezetői közé emeli.  

A Komperdell az évek során időtálló felfedezésekkel szerzett magának nevet. Az 1990-es években a Komperdell volt az első cég, amely a világon elsőként mutatta be a karbonból és titánból készült, rendkívül erős és könnyű túra- és síbotok modelljeit. Ezeket az anyagokat ma is használják a rúdgyártásban. Ezek az áttörések közvetlenül befolyásolták a vállalat hírnevét, amelyet ma már büszkén nevezhetünk az egyik legjobb sportmárkának.  

Azóta a márka folyamatosan trendeket teremt és új utakat nyit a túra- és síbotok tervezésében. A vállalat hócipőket, síprotektorokat és kesztyűket is kínál. A Komperdell termékeivel praktikus kiegészítőkkel szerelheti fel magát a lejtőkön. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása