Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kryptonite

Kryptonite

A Kryptonite márka története 1971-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Michael Zane megtervezte az első lopásgátló U-Lock kerékpárzárat. A találmány rendkívül sikeresnek bizonyult, ami csak arra ösztönözte Zane-t, hogy tovább dolgozzon úttörő tervének tökéletesítésén. Már az 1980-as években a márka termékei világszerte felismerhetővé váltak, és a vállalatot nemzetközi intézmények is elismerték, és díjat kapott a tervezésért, a funkcionalitásért és a berendezések minőségéért.  

2001-ben a vállalat kifejlesztette az innovatív Key Safe rendszert, amely lehetővé teszi a kulcsok regisztrálását és kétszeri ingyenes cseréjét a gyártónál. 2014-ben látott napvilágot a Messenger kollekció innovatív, rendkívül tartós zárakkal, amelyek lehetővé teszik a különböző helyeken történő rögzítést. Néhány évvel később a gyártó olyan speciális kerékpárlámpákkal is bővítette kínálatát, amelyek nagyfokú láthatóságot és biztonságot nyújtanak a kerékpározás során.  

Az évek során a márka folyamatosan növekedett, bővítette kínálatát, és technológiailag fejlett termékeket fejlesztett ki, amelyeket világszerte számos fogyasztó használ. Ha a Kryptonite tartozékokat választja, biztos lehet benne, hogy minden részletre odafigyelve készültek, és a lehető legmagasabb szinten fognak teljesíteni. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása