Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

LENZ

Lenz

Az 1987-ben alapított osztrák Lenz cég olyan fűtési rendszerek gyártására specializálódott, amelyek a legmagasabb szintű kényelmet biztosítják a felhasználó számára a tartósan alacsony hőmérsékletnek való kitettség során (pl. síelés közben). Ilyen termékek például a kesztyűk, a termoruházat, a cipőbetétek, a szárítók és a melegítő mellények. Ezen kívül a márka többfunkciós sízoknikat is kínál. 

Az évek során a Lenz márka megbízható rendszereket fejlesztett ki, amelyek a ruházatba épített akkumulátorok segítségével adják át a hőt a testnek. Ezek az innovatív eredmények forradalmasították a téli sportok iparágát, és lehetővé tették, hogy a Lenz a legjobb sí- és snowboardmárkák közé kerüljön. A márka folyamatosan fejlődik, és nemrégiben egy olyan szolgáltatást is bevezetett, amellyel a ruhák fűtési rendszerét egy speciális Lenz heat Up okostelefon-alkalmazás és Bluetooth-technológia segítségével lehet vezérelni. A vállalat emellett olyan minőségi anyagokat használ, mint a merinógyapjú, a Lycra és a spandex szintetikus szálak, valamint a testet sportolás közben támogató kompressziós anyagok. 

A Lenz kínálatában a síeléshez szükséges praktikus kiegészítők és ruházat található. Az egyetlen márkától származó termékekkel minden vásárló a legszükségesebb és leghatékonyabb termékekkel felszerelheti magát, hogy minden edzés kényelmesebbé váljon.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása