Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Level

1989-ben alakult meg a LEVEL márka, amely a kezdetektől fogva snowboardkesztyűk gyártására specializálódott, és ez maradt a fő gyártási területe a mai napig. 1994-ben a vállalat bevezette a modern Breathable System technológiát, 1999-ben pedig a H&R konstrukciót. Ezek a rendszerek gyorsan meghódították a piacot, és nagy sikert hoztak a márkának. Alig öt évvel később a vállalat kifejlesztette az Overgloves nevű kesztyűt is, amely még rendkívül hideg körülmények között is fenntartja a jobb kéz hőmérsékletét. 

A nagy hírnév a márkát híres sportolókkal való együttműködést hozta, akik a 2007-es Åare-i világbajnokságon összesen négy aranyérmet nyertek. Ők voltak Patrick Staudacker, Šárka Strachová és Aksel Lund Svindal, akik nem sokkal később (2009-ben) az új találmányt, a LEVEL-t - egy botokkal integrált kesztyűmodellt - is képviselték. 

A márka legismertebb kollekciói közé tartozik a női Bliss termékcsalád és a síelőknek szánt Rocker sorozat. Az évek során a vállalat számos innovatív technológiát fejlesztett ki, amelyek jelentősen javítják termékeik minőségét és a használat kényelmét. A LEVEL 2016-ban kezdte el használni az NFC rendszert (N ear Field Communication ) a kesztyűiben, amely a kesztyűben elhelyezett címkék segítségével lehetővé teszi az okostelefon vagy a sportkamera egyszerű vezérlését. 2017-ben a márka bevezette a modern SuperFabric® anyagú versenykesztyűket.  

Ma a LEVEL az egyik legelismertebb sportkesztyűgyártó. Az évek során a vállalatot többször is elismert díjakkal, például X-Games-érmekkel és Kristálygömbökkel tüntették ki. Ez bizonyítja magas piaci pozícióját.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása