Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Maloja

Maloja

A Maloja 2004-ben alakult, és különböző szabadtéri tevékenységekhez szükséges kiegészítők és ruházat gyártására szakosodott. A márka célja nemcsak a minőségi termékek előállítása, hanem az egészséges életmód népszerűsítése is, amelyben fontos szerepet játszik a természettel való kapcsolat. A Maloja termékeket kínál túrázók, síelők és kerékpárosok számára. A márkanév egy festői és békés helyről származik a svájci Alpokban. 

A Maloja termékei olyan modern technológiák felhasználásával készülnek, amelyek közvetlenül befolyásolják teljesítményüket és tartósságukat. A márka azonban arra is figyelmet fordít, hogy a gyártás során környezetbarát anyagokat használjon, amelyek összhangban vannak a vállalat etikájával. Ezért a márka természetes merinó gyapjúszövetet és újrahasznosított pehelypaplant használ kabátjaiban. A Maloja termékei emellett az ikonikus GORE-TEX® membránnal rendelkeznek, amely szél- és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, és hatékonyan véd a víz és a hó ellen. A gyártó legnépszerűbb kollekciói közé tartoznak: Active Essentials, Activwear, Street Essentials és Streetwear. 

Az évek során a Maloja jelentősen nőtt, és meghódította a szabadtéri sportok iparágát. Termékeit világszerte több ezer elégedett felhasználó használja. A vállalat gondosan ellenőrzi a gyártási folyamatot és gondosan választja ki az anyagokat, így biztos lehet benne, hogy a Maloja márkával vásárolt termék a legmagasabb minőségű lesz. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása