Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Meindl

Meindl

A német Meindl cég története egészen 1683-ig nyúlik vissza. Ekkor döntött úgy a Meindl család, élén Petrusszal, hogy cipőgyártó vállalkozásba kezd. Maga a márka azonban hivatalosan 1925-ben jött létre. A bakancsgyártás több száz éves tapasztalata úgy alakította a Meindl-t, hogy ma a világ egyik vezető csizmagyártója a szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek szánt túrabakancsok és más sportcipőmodellek gyártásában.  

Története során a márka számos bakancskollekciót adott ki, mint például az MFS Vakuum, Light Trekking, Meindl Urban, Meindl Alpine és Casual Travel. Mindegyik kollekció más-más tulajdonságokkal rendelkezik, és más-más típusú fizikai aktivitásnak van szentelve. Ez lehetővé teszi, hogy sok sportoló részesüljön a Meindl nevet viselő minőségi sportcipőkből. 

Bár a Meindl márka még mindig ápolja hagyományait és hangsúlyozza gyökereit, nem áll meg, és folyamatosan fejlődik az idők során. A vállalat valódi küldetése, hogy olyan kiváló minőségű termékeket hozzon létre, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak a felhasználónak az edzés során. Ez a modern technológiák használatának köszönhető, amelyek jelentősen javítják a cipők teljesítményét. Ezek közé tartozik a Gore-Tex® membrán, az Air Revolution technológia, a DiGAfix® fűzőrendszer és az ütéscsillapító Vibram® talp.  

Az alacsony és magas túrabakancsok és edzőcipők mellett a Meindl minőségi túrabakancsokat, cipőbetéteket, cipőfűzőket és speciális vízálló termékeket is kínál. Érdemes minőségi bakancsokat és kiegészítőket választani egy nagy hagyományokkal rendelkező, bevált márkától - a Meindl-től. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása