Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Motus

Motus

A Motus egy 2016-ban alapított márka, amely modern elektromos robogók gyártására szakosodott. A márka a Barel Poland vállalathoz tartozik, amely több mint 20 éve fejleszti az elektronikus eszközök gyártását. A vállalat küldetése olyan berendezések gyártása, amelyek gyors és biztonságos közlekedési eszközként szolgálnak, és minden felhasználó számára pozitív energiát biztosítanak. 

A Motus márka két vezető termékcsaládját jelentette meg: Scooty és PRO. Az előbbiek olyan robogók, amelyek jól működnek a városban és elkerülik a forgalmi dugókat, míg az utóbbi kollekció a profi sportolóknak szánt robogók.  

Az évek során a vállalat nagyra nőtt, és a legmagasabb minőségű innovatív technológiákat alkalmazza berendezéseiben. A vállalat jelentős mértékben hozzájárult a környezetbarát közlekedési eszközök népszerűsítéséhez is, amelyek nem bocsátanak ki túlzott mennyiségű CO2-t a légkörbe. A Motus robogók ráadásul rendkívül csendesek, így a legigényesebb fogyasztók is elégedettek. A vállalat már több mint 40 ezer készüléket értékesített, amelyek jelenleg számos felhasználót szolgálnak ki a világ minden tájáról. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása