Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Peak Performance

Peak Performance

A Peak Performance egy 1986-ban alapított svéd márka, amely sportruházat gyártására specializálódott. A vállalatot szenvedélyes síelők alapították, akik úgy döntöttek, hogy forradalmasítják az iparágat, és rendkívül jó minőségű és divatos ruházatot hoznak a piacra. A cég alapítása óta eltelt évtizedben a Peak Perfomance a világ egyik vezető márkájává vált, amely síruházatot tervez. A vállalat nyitott a külföldi piacok felé, és a tőzsdén is debütált, eközben pedig tovább bővítette csapatát, és új üzleteket nyitott a világ különböző részein. 

Bár a vállalat az évek során hatalmasra nőtt, még mindig ugyanaz a mottó vezérli: a sport és a természet szeretete. A Peak Performance csapata ezen alapelv alapján tervezi termékeit a részletekre odafigyelve, és olyan élvonalbeli technológiákat (GORE-TEX®, Boa ®) és etikusan beszerzett anyagokat használ, amelyek a sportolót és a természetet egyaránt szolgálják. 

Az évek során a Peak Performance márka kibővítette kínálatát futó- és golfruházatra, valamint egy alkalmi, sokoldalú ruházati termékcsaládot is megjelentetett. Az évek során a vállalat világelső lett a funkcionális és elegáns, eredeti nyomatokkal ellátott ruhák gyártásában, amely minden viselőjének minőségét és esztétikáját kielégíti. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása