Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Pure2Improve

A Pure2Improve egy globális sportmárka, amely a legmodernebb fitneszeszközök, kosárlabda-, golf- és futballkellékek gyártására specializálódott. A vállalat széles termékválasztékában speciális edzőszalagok és gumik, tágítók, medicinlabdák és szőnyegek szerepelnek. A Pure2Improve olyan innovatív felszereléseket hoz létre, amelyek kiemelkednek a tömegből, és a felhasználókat sportolásuk minden szakaszában szolgálják. Alkalmasak lesznek mind a hivatásos sportolók, mind a kezdő testmozgók számára.  

A Pure2Improve márka folyamatosan fejlődik és folyamatosan bővíti kínálatát új, minőségi termékekkel. A vállalat filozófiája szerint minden egyes felszerelésnek multifunkcionálisnak és biztonságosnak kell lennie, és egyedi kialakítással kell rendelkeznie, amely kiemeli a többi tartozék közül. A gyakorlatban is látható, hogy a márka szándékai tökéletesen teljesülnek. A Pure2Improve kínálatában kizárólag olyan termékek szerepelnek, amelyeket alaposan kipróbáltak és teszteltek. Ennek eredményeképpen hatékonyak, és a felhasználó számára a legmagasabb szintű kényelmet biztosítják az edzés során. 

Újabban a márka olyan speciális jógakiegészítőket is árul, mint a görgők és kerekek. A márka folyamatosan bővíti választékát, és igyekszik megfelelni a különböző sportágak sportolóinak igényeinek. Érdemes a Pure2Improve minőségi termékeit választani a kényelem és a biztonság érdekében az edzés során.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása