Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Romet

Romet

A Romet egy márka, amelyet 1969. október 31-én alapítottak Bydgoszczban. Ez a márka évtizedek óta legendás státuszt vívott ki az autóiparban, Lengyelország egyik legismertebb járműgyártójaként.

A Romet sokoldalú portfóliójáról híres, amely motorkerékpárokat, robogókat, e-bike-okat és hagyományos kerékpárokat egyaránt tartalmaz. Az innováció iránti szenvedélyének és a kiváló gyártási minőségnek köszönhetően a Romet olyan járműveket kínál ügyfeleinek, amelyek nemcsak a teljesítményt, hanem a stílust és a megbízhatóságot is ötvözik.

A Romet motorkerékpárok dinamikus kialakításukról, erőteljes motorjukról és kiváló manőverezőképességükről ismertek. A sportmotoroktól a kényelmes cirkálókig a Romet olyan járművek széles választékát kínálja, amelyek megfelelnek mind a tapasztalt motorosok, mind a két keréken kalandozók elvárásainak.

A Romet robogók pedig népszerű választás azok számára, akik praktikus és gazdaságos városi közlekedési eszközt keresnek. Modern megjelenésükkel, gazdaságos motorjaikkal és kényelmes vezetésével hívják fel magukra a figyelmet, biztosítva a szabad és kellemes utazást a zsúfolt városi utcákon.

hagyományos és elektromos kerékpárok széles választékát is kínálja. A sport mountain bike kerékpároktól a városi modellekig ez a márka mindig a minőségre és a megbízhatóságra helyezi a hangsúlyt, nem csak a kényelmes utazást, hanem a tartósságot és a megbízhatóságot is biztosítja.

Több mint 50 éves tapasztalat, szenvedély és elkötelezettség tette a Rometet nemcsak elismert márkává, hanem a lengyel autóipar szimbólumává is. Ez a márka világszerte elnyerte a vásárlók bizalmát a megbízhatóságnak, az innovációnak és a termékei minőségének folyamatos odafigyelésének köszönhetően.

A Romet egy olyan márka, amely hű marad gyökereihez, folytatja az autóipari hagyományokat és új technológiákat vezet be, hogy megfeleljen a mai motorosok, robogók és kerékpárosok elvárásainak. Gazdag történelmének és a fejlesztés iránti szenvedélyének köszönhetően a Romet továbbra is vezető szerepet tölt be az iparágban, egyedi stílusával és állandó tökéletességre törekvésével inspirál másokat.

Leírás kibontása Leírás összecsukása