Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Roxy

Roxy

A Roxy egy 1990-ben létrehozott márka, amely a Quiksilver konszernhez tartozik. A vállalat kezdetben női szörfruhák készítésére specializálódott, de hamarosan más, elsősorban nőknek szánt termékekkel is bővítette kínálatát. 

A cég első nagykövete Lisa Andersen volt, aki a győztes versenyeken Roxy termékeket viselt. E sikereket követően a márka a szörfversenyek további szponzorává vált, és ezzel megerősítette piaci pozícióját.  

Azóta a márka folyamatosan bővíti kínálatát. Jelenleg a Roxy választékában a szörfös ruhák mellett női és gyermek sport- és alkalmi ruhákat, valamint professzionális cipőket, táskákat, hátizsákokat és hasonló kiegészítőket is találhat. 2003-ban a vállalat a Mervin Manufacturing céggel együttműködve egy snowboard-kollekciót is bevezetett. Kevesebb mint két évvel később a Roxy a Rossignol professzionális márkával való együttműködés eredményeként egy síléc- és sícipőcsaládot dobott piacra.  

A Roxy olyan modern technológiákat használ termékeiben, mint a Silky Smooth, amely könnyű, rugalmas és magas szintű rezgéscsillapítást biztosít a snowboardoknak. A vállalat folyamatos fejlődése a jelenlegi világ csúcsára juttatta. A professzionális kiegészítők, a minőségi ruházat és az egyedi design a Roxy - a sportvilág kultikus márkájának - igazi jellemzői. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása