Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Schildkröt

Schildkröt

A Schildkröt egy olyan márka, amelynek története 1889-ig nyúlik vissza. Alapítói, Friedrich Bensinger és a Lenel fivérek kifejlesztették a világ első celluloid teniszlabdáit. Ez egy úttörő felfedezés volt, amit az is bizonyít, hogy ezt az anyagot még ma is használják golyók gyártására. Ma a Schildkröt a világ egyik legelismertebb márkája, amely forradalmasította az egyedi sportkellékek gyártásának megközelítését. 

A márka nem áll meg az elért eredményeknél, és továbbra is szabványokat állít fel a teniszfelszerelések és egyéb termékek gyártása terén. A folyamatos fejlesztés lehetővé tette a vállalat számára, hogy olyan innovatív technológiákat fejlesszen ki, mint az Állítható egyensúlyi pont, az Anti Vibe System és a Gyors gumicsere, amelyek javítják a Schildkröt termékeket és növelik teljesítményüket és tartósságukat. 

A Schildkröt márka választéka azonban nem csak az asztaliteniszre korlátozódik. A vállalat speciális kiegészítőket is kínál a jógához (szőnyegek és boka), valamint professzionális súlyzókat a gyakorlatokhoz, gumikat és tágítókat. A gyártó ilyen széles kínálata a márka folyamatos fejlődéséről tanúskodik. Ha a Schildkröt sporttermékeit választja, biztos lehet benne, hogy azok a legmagasabb minőséget képviselik, köszönhetően annak, hogy minden részletre odafigyelve készítik el őket.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása