Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Spokey

Spokey

A Spokey egy több mint 17 éve a sportpiacon működő lengyel vállalat, amely speciális erő- és fitneszeszközöket gyárt. A Spokey évente mintegy 4 millió terméket értékesít, amelyeket Európa 25 országában forgalmaznak. Ezen kívül a vállalatnak van egy fióktelepe a Cseh Köztársaságban, és több mint 120 ezer ügyféllel dolgozik együtt, ami bizonyítja magas piaci pozícióját. A Spokey szakemberekből, szakértőkből és szenvedélyes emberekből áll, akik a márka sikerét azzal érdemelték ki, hogy minden nap professzionális sportfelszereléseket terveznek, minden vásárló igényeit szem előtt tartva. 

A Spokey a lengyel sportpiac egyik vezetője, amely professzionális sportfelszereléseket és kiegészítőket kínál olyan sportágakhoz, mint a fitnesz (kerékpárok, orbitrek, futópadok), gördeszkázás (roller, görkorcsolya, görkorcsolya, gördeszka) és szabadtéri (túrabotok, hálózsákok, hátizsákok, táskák). A márka emellett úszáshoz és csapatsportokhoz, például futballhoz, röplabdához és kosárlabdához is kínál felszereléseket. 2016 óta a Spokey márka az e-kereskedelem felé is nyitott, így tovább növekszik és minőségi és praktikus kiegészítőket fejleszt más sportágak, például a jóga és az ütősportok számára. 

A Spokey által kínált termékeket modern technológiák felhasználásával fejlesztették ki, és nemzeti és európai tanúsítványokkal rendelkeznek, amelyek igazolják a berendezések biztonságát és legmagasabb minőségét.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása