Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Suunto

Suunto

A Suunto eredete 1936-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Tuomas Vohlonen egy innovatív, folyadékkal töltött iránytűt tervezett. Az 1950-es években a márka piacra dobta első tengeri tájolóját, a K-12-t, majd egy évtizeddel később az SK-4 búváriránytűt, amelyet többek között a híres tengerésztiszt, Jacques Cousteau is használt. 1987-ben a vállalat egy korszerű búvárkomputert is kiadott, majd néhány évvel később továbbfejlesztette azt egy elektronikus iránytűvel. Ezeknek a felfedezéseknek köszönhetően a márka az évek során közismertségre tett szert, és a sportórák, búvárkomputerek, iránytűk és egyéb technológiai kényelmi eszközök gyártásának egyik vezetőjévé vált. 

Ma a Suunto olyan innovatív technológiákat épít be termékeibe, mint a WHR, a FusedAlti és a GPS, hogy növelje a funkcionalitást. A Suunto sportórái nagy tartóssággal, hosszú akkumulátor-üzemidővel és a Suunto dedikált mobilalkalmazásával való párosítással rendelkeznek. 

A modern technológiák mellett a márka a termékek egyedi kialakításával is törődik. A divatos dizájnnak és a színek széles választékának köszönhetően minden felhasználó kiválaszthatja magának az ideális okosóra-modellt, amely megfelel a funkcionális és vizuális igényeinek egyaránt. Ráadásul a márka számos formatervezési díjat nyert, ezért többek között a világméretű iF Design Award tanúsítványt is birtokolja.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása