Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Trec Nutrition

A Trec Nutrition egy 2001-ben alapított lengyel márka, amely speciális étrend-kiegészítőket, táplálékkiegészítőket és diétás élelmiszereket kínál sportolók számára. Az évek során a vállalat folyamatosan fejlődött, következetesen növelve termelését és új kiegészítő formulákat fejlesztve, amelyek egyre jobb és jobb eredményeket hoznak a sportolóknak minden egyes edzés során.  

Bár a vállalat kezdetei szigorúan a testépítéshez kötődnek, a márka nem állt meg csak ennél a sportágnál, és más sportolóknak szánt minőségi élelmiszereket is felvett a kínálatába. Jelenleg a vállalatnak többek között az Action Line termékcsaládja van a szabadtéri tevékenységek kedvelői számára, valamint a Beltor a küzdősportok versenyzői számára.  

2012 óta létezik a vállalathoz tartozó Trec Wear márka is, amely technikai ruházatot és speciális kiegészítőket kínál. A márka folyamatosan együttműködik neves sportolókkal, akik napi szinten használják termékeit. Ezek közé tartozik Natalia Damek, Paweł Wiesiołek, Theo Ojideh és Maniek Tomczuk. Velük együttműködve innovatív termékcsaládokat hoztak létre, sőt, oktatási csatornákat és portálokat is létrehoztak minden érdeklődő számára, akik szeretnék bővíteni ismereteiket a különböző sportágakról. 

A Trec Nutrition számos külföldi piacon, köztük Európában és Ázsiában is forgalmazza termékeit. A márka számára rendkívül fontos, hogy folyamatosan frissítse választékát, ezért a csapat folyamatosan elemzi a vásárlók igényeit, és azokat felhasználja az új cikkek kifejlesztésében. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása