Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Volcom

Volcom

Az innovatív Volcom márkát 1991-ben alapították. Alapítói, Richard Woolcott és Tucker Hall igazi sportrajongók, akik a nagyvállalatok tevékenysége ellen emeltek szót, és a "Fiatalok az establishment ellen" forradalmi szlogenjükkel harcoltak a rendszer ellen.  

A Volcom jelenleg gördeszkás, szörfös és snowboardos sportruházatot gyárt. A márka minden termékét az eredeti punk rock stílusban tartják fenn, ami esztétikai értéket ad nekik. A márka szorosan kapcsolódik a művészetekhez, és folyamatosan támogatja a művészeti szervezeteket és a zenei színteret.  

A Volcom számára azonban a legfontosabb kérdés a termékeik kivitelezése. A márka a modern technológiák (Face-Tech™ 2, Zip - Tech®, Gore - Tex ®) és a kiváló minőségű anyagok használatára összpontosít, amelyek növelik a ruhadarabok funkcionalitását. A Volcom termékek a ruházat legjobb tulajdonságait ötvözik a fogyasztók figyelmét felkeltő egyedi, márkára jellemző dizájnnal. 

Az első sportoló, akivel a márka együttműködött, Chet Thomas volt, a későbbi években pedig a Volcom csapatában szerepelt: Shaun White, Ryan Sheckler, Bruce Irons és Geoff Rowley. A Volcano ruházat viselésével ezek a sportolók hozzájárultak a márka népszerűsítéséhez és népszerűségének növeléséhez világszerte.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása