Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Völkl

Garmin

A Völkl egy családi márka, amelyet 1923-ban alapítottak a németországi Straubing városában. 2004-ben azonban csatlakozott a K2 vállalathoz, majd ezt követően felvásárolta a globális Jarden Corporation, amelyhez ma már tartozik. A vállalat sífelszerelések gyártására szakosodott.  

1967-ben a Völkl piacra dobta a "Zebra síléc" nevű innovatív off-piste sílécet, amely gyorsan világsikert aratott. Kevesebb mint három évvel később a Völkl termékeket már nemzetközi alpesi sí versenyeken használták, és így egyre népszerűbbé váltak. A Völkl termékeket használó és ezáltal népszerűsítő profi sportolók közé tartozik Hanni Wenzel, Maria Walliser és Anita Wachter.  

1972-ben a Völkl márkát kibővítették teniszfelszerelésekkel, és 1999-ben megalapították a Völkl Tennis céget, amelynek termékeit fénykorában Boris Becker német teniszező népszerűsítette.  

A Völkl termékeket kiemelkedő minőség és innovatív technológiák alkalmazása jellemzi a gyártás során, mint például a Titanal technológia, a 3D Radius Sidecut, a Smart Skinclip és a Carbon Fiber Functional Placement. Az évek során a Völkl márka exponenciálisan nőtt és nagyon sikeres lett. Ma a vállalat pozíciója folyamatosan új trendeket határoz meg a speciális sífelszerelések gyártása terén, és formálja a téli sportok piacát.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása