Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

VonZipper

A VonZipper egy dinamikus amerikai márka, amely 2000-ben alakult, és a kaliforniai San Clemente városában található, ahol a nap, az óceán hullámai és a kalandok iránti tartós szellem inspirálta.

A sí- és snowboard szemüvegekre specializálódott VonZipper olyan márkaként szerzett nevet magának, amely páratlan minőségű és teljesítményű termékeket szállít. A VonZipper síszemüvegeket a sportolók világszerte nagyra értékelik innovatív technológiájuk, kiváló látásuk és viselési kényelmük miatt.

A VonZipper márka azonban nem csak a szemüvegekre korlátozódik. A vállalat napszemüvegek széles választékát is gyártja, amelyek a funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációja. A VonZipper szemüvegek egyedi, divatos dizájnjairól ismertek, amelyek minden egyes ember egyéniségét hangsúlyozzák.

A VonZipper termékcsaládot sportruházat és kiegészítők egészítik ki. Minden, ami a márka alkotóinak keze alól kikerül, a szabadtéri sportok szerelmeseinek készült, akiknek nem csak a minőség, hanem a stílus is fontos.

A VonZipper egy olyan márka, amely egyesíti a sport iránti szenvedélyt, a kalandvágyat és a stílusérzéket. Ez egy olyan cég, amely hisz abban, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne azt csináld, amit szeretsz, és hogy minden pillanat tökéletes arra, hogy felvedd a kedvenc VonZipper szemüvegedet és elindulj egy kalandra.

Leírás kibontása Leírás összecsukása