Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Wittkop

A Wittkop egy nagy hagyományokkal rendelkező, 1898-ban alapított német márka, amely világszerte ismert a kiváló minőségű kerékpárnyergekről. A márka termékeiben a kiváló német kézműves munka, az innováció és a részletekre való kiemelkedő odafigyelés ötvöződik, így biztosítva a legmagasabb színvonalú utazási kényelmet.

A Wittkop legnépszerűbb termékcsaládja a "Medicus" sorozat, amelyet a fuldai orvosokkal együttműködve terveztek. Ezt az innovatív kerékpárnyereg-sorozatot a felhasználók egészségét és biztonságát szem előtt tartva fejlesztették ki. Minden egyes "Medicus" nyeregben a legújabb orvosi kutatások és ergonómia alkalmazását láthatjuk, ami páratlan kerékpáros élményt eredményez.

A Wittkop egy olyan márka, amely megértette, hogy a kerékpárnyereg nem csupán a kerékpár része, hanem egy olyan kulcsfontosságú alkatrész, amely közvetlen hatással van a kerékpáros kényelmére. Több mint egy évszázada a Wittkop a termékei tökéletesítésére fordítja erőforrásait, és olyan nyergeket hoz létre, amelyek a kerékpárosok kényelmét és egészségét szolgálják világszerte.

Ha Wittkop nyerget választ, nemcsak minőségi terméket választ, hanem kényelmet és egészséget is. Éppen ezért a márkát a kerékpárosok kerékpározási stílustól függetlenül nagyra értékelik - a városi kerékpárosoktól a hegyi túrák szerelmesein át a profi sportolókig.

Leírás kibontása Leírás összecsukása