Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Xiaomi

A Xiaomi egy 2010-ben Kínában alapított globális technológiai márka, amelynek küldetése, hogy "innovatív termékeket kínáljon mindenki számára elérhető áron". Ez a filozófia lehetővé tette a Xiaomi számára, hogy gyorsan népszerűvé váljon, és szilárd pozíciót foglaljon el a technológia gyorsan változó világában.

A Xiaomi márka különösen jól ismert az okostelefonjairól, amelyeket kiváló ár-érték arányuk miatt díjaznak. A Xiaomi kínálata azonban nem csak a telefonokra korlátozódik. A vállalat elektronikai eszközök széles skáláját gyártja, beleértve televíziókat, laptopokat, okosórákat és még takarítórobotokat is, amelyek fejlett funkcióikkal és modern dizájnjukkal tűnnek ki.

A Xiaomi az IoT (Internet of Things) technológiában is úttörő szerepet játszik, és az intelligens otthonok számára termékek széles skáláját kínálja. Az intelligens izzóktól kezdve a mozgásérzékelőkön át az otthoni biztonságig a Xiaomi olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy teljes mértékben és kényelmesen kihasználják az intelligens otthoni képességeket.

Ugyanilyen fontos a Xiaomi számára a fenntartható jövő megteremtése iránti elkötelezettség. A vállalat folyamatosan befektet a kutatásba és fejlesztésbe, hogy termékei energiahatékonyak és környezetbarátok legyenek.

Xiaomi - ez nem csak technológia, ez egy életstílus, amely élvezetesebbé teszi a mindennapokat, és lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a legújabb technológiai vívmányokból. Egy márka, amely az innovációt, a minőséget és a hozzáférhetőséget ötvözve a globális technológia egyik vezetőjévé vált.

Leírás kibontása Leírás összecsukása