Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

York

A York egy szczecini lengyel vállalat, amely horgász- és lovasfelszerelések gyártója, importőre és forgalmazója. A horgászat a vállalat tevékenységének legfontosabb területe, és a vízi kirándulások rajongói szívesen térnek vissza a márka termékeiért a kiegészítők jó minősége és alacsony ára miatt.  

A York termékek széles választékából választhat: botok, orsók, zsinórok, teleszkópos botok, horgok és horgászruházat vagy elektromos motorok pontonokhoz és csónakokhoz. A vállalat a ponty- és harcsahorgászatra szánt speciális felszereléscsoportokat kínál, amelyekben nagyon ritka és speciális felszereléseket találhat az ilyen típusú halak fogásához. A kevésbé szigorúan vett horgászfelszerelések közé tartoznak: kések, dobozok, ládák, horgászülések, felszerelésfedelek és fáklyák, valamint sátrak és hátizsákok.  

A legfiatalabbak számára kész készleteket érdemes megemlíteni, például teleszkópos vagy pergető botokkal, orsóval és egyéb szükséges tartozékokkal, valamint a gyermekeket a halászatra ösztönző grafikákkal vagy kütyükkel.  

A szczecini székhelyű márka a lovasoknak szánt lovas termékeket is kínál, mint például hámokat vagy póznákat, valamint az állatoknak szánt termékeket, beleértve a takarmányt és a finomságokat. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása