Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fuvarozók

Túrahordozók - kényelmes és tartós modellek a Sportano webáruházban

Szereti a hegyi sétákat vagy a többórás túrázást az ösvényeken? Szeretné a kisgyermekével együtt élvezni a hegyi kilátást? Ez teljesen lehetséges, és csak annyit kell tennie, hogy felszereli magát a megfelelő túrahordozóval. Maximális kényelmet garantál, és lehetővé teszi, hogy gyermekét magával vigye, és időt töltsön vele a szabadtéri tevékenységek során. Így nem kell lemondania a túrázásról, vagy babakocsit vinnie magával. A túrahordozó lehetővé teszi, hogy gyermekét a hátizsákon és elöl is hordozhassa, miközben a kicsi a szülővel együtt csodálja a világot. A Sportano üzletben olyan neves márkák kiváló minőségű túrahordozóit találja, mint a Thule, Ferrino, Osprey vagy Deuter. Válassza ki a gyermeke korának, súlyának és igényeinek megfelelő modellt.

Miért érdemes utazótáskát vásárolni?

A túrahordozó kényelmet és komfortot biztosít a szülő számára, amikor gyermekét egy hegyi túrára szeretné magával vinni. Nem kell babakocsit csomagolni, vagy lemondani a túrázásról a kiválasztott ösvényeken. A hordozóval csak annyit kell tennie, hogy felöltözteti a kisgyermeket, kényelmesen elhelyezi a hordozóban, becsatolja, és már mehet is sétálni vagy kirándulni. A hordozó mindenekelőtt teljes mobilitást biztosít a szülők számára, megkönnyítve ezzel a nagyobb távolságok megtételét, ugyanakkor szabaddá teszi a kezét, így könnyedén vihet magával további csomagokat vagy idősebb testvéreket. A babahordozó megkönnyíti a kisgyermek elalvását is, és nyugtató hatású, miközben a gyermek a szülővel együtt figyelheti a környező látnivalókat és a természetet. A hordozókat nemcsak a városi sétákat vagy a nagyvárosi területen kívüli kirándulásokat kedvelő szülők, hanem a hegyi expedíciók szerelmesei is nagyra értékelik, ahol könnyebb útvonalakra vihetik gyermeküket, és élvezhetik a kilátást.

A megfelelő utazási hordozó kiválasztása

A legtöbb utazóhordozót úgy méretezték, hogy a baba segítség nélkül is fel tudjon ülni, és a fej vagy a nyak mozgását is ellenőrizni tudja. A megfelelő modell kiválasztásakor azonban ellenőrizze az életkori ajánlásokat, ahol néha a hordozót 6 vagy 8 hónapos kortól tervezik. Nem kevésbé fontos a baba maximális súlya, amely általában 13 és 22 kilogramm között van. A piacon találhat nagyobb súlyú babahordozókat, de itt érdemes figyelembe venni a szülő kényelmét. Létezik még 25 kilogrammig terjedő túrababahordozó és 30 kilogrammig terjedő túrababahordozó is. A nehéz hordozók megnehezíthetik a hordozást, és hosszabb túrákon kényelmetlenek lesznek.

A megfelelő modell megvásárlásakor figyeljen a hordozó beállítására, mivel a gyermeknek elég magasan kell ülnie ahhoz, hogy a szülő karját és a környező teret lássa. Maga az ülés jó, ha párnázott anyaggal rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. A megfelelő háttámla szintén fontos paraméter, hogy a gyermek ne terhelje meg jelentősen az ízületeit ülés közben. A speciális csatok és biztonsági elemek biztosítják a gyermek védelmét.

Ezen túlmenően a túrahordozóknak nedvességálló és tartós anyagokból kell készülniük. A párnázott hevederek, az ülés vagy a derékszíj elengedhetetlen, ha kényelmesen akarja szállítani gyermekét az ösvényen.

Babahordozót kínáló márkák

A Sportano.hu sportbolt kínálatában megtalálhatók a gyermek túrababahordozók, amelyek a sérülésekkel szemben tartós anyagokból készültek, és használat közben kényelmet és biztonságot nyújtanak a kisgyermek számára. A megfelelő modell kiválasztásakor kövesse saját preferenciáit, és biztosítsa a legmagasabb szintű kényelmet kisgyermeke számára. Deuter, Thule, Osprey vagy Ferrino túrahordozókkal és a hordozók tartozékaival szereljük fel Önt. Ha nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza, vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő terméket.

Leírás kibontása Leírás összecsukása