Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Deuter

Deuter

A Deuter egy kültéri kiegészítőkre szakosodott sportmárka, amelynek története 1898-ig nyúlik vissza. Kezdetben a vállalat postazsákok gyártásával foglalkozott, de nem állt meg sokáig, és hamarosan új termékekkel kezdte bővíteni kínálatát. 

A Deuter márka jelentős hatással volt a szabadtéri tevékenységek és a turizmus fejlődésére. Termékeit a világ leghíresebb hegymászói és himalájai hegymászók használják, akik a Deuter felszerelését használták a technikailag nehéz útvonalak és kihívást jelentő csúcsok meghódításához. 1953-ban a Deuter felszerelte Herman Buhl csapatát, amely elsőként hódította meg a nyolcezres Nanga Parbatot (8126 m). Az 1990-es évek óta a vállalat a kerékpáros ágazatban is aktív, és speciális hátizsákokat szállít, amelyek alkalmazkodnak a kerékpáros testalkatához.  

Ma a Deuter a túrahátizsákok, valamint a tasakok, kézi vesék és pénztárcák egyik vezető gyártója. Termékeikkel gyakran találkozhatunk a hegyi ösvényeken, ami bizonyítja a vállalat világméretű népszerűségét. Ezen kívül a vállalat sátrakat és egyéb praktikus kiegészítőket is kínál a hegyi túrázáshoz és hegymászáshoz. A Deuter legjobb termékcsaládjai közé tartozik a Deuter TRAIL®, a Deuter Alpine® és a Deuter Futura®. 

A Deuter gondossággal készíti termékeit, és gondoskodik arról, hogy a minőség javítása és a felhasználói biztonság garantálása érdekében modern anyagokat és technológiákat használjon. Ezek közé tartozik a pénztárcákban és vesékben használt RFID-rendszer, amely véd a kártyaadatok ellopása ellen, a lélegző 3D-AirMesh szövet és az innovatív Vari-Quick állítási rendszer. A vállalat számára a környezetvédelmi kérdések is fontosak. A Deuter modern fűtési rendszereket, például geotermikus fűtést használ a gyártóüzemekben. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása