Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Ferrino

Az olasz Ferrino márka története 1870-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Cesare Ferrino kifejlesztette az első víztaszító szöveteket, amelyek hamar népszerűvé váltak Olaszországban, majd később más országokban is. 1910-ben a márka úttörő termékeket mutatott be - a Cervino sátrat, amelyet nem sokkal később a Neghelli modell és a szélálló Triplex anyagú alpesi sátor követett. Ezek a fejlesztések forradalmasították a sátrak tervezésének megközelítését, és a sátrakat ellenállóbbá tették a különböző időjárási körülményekkel szemben. A márka fejlődésének másik mérföldköve a Himalája hegymászójával, Reinhold Messnerrel való együttműködés volt, aki a Ferrino legmagasabb minőségű termékeinek felhasználásával hódította meg mind a nyolcezreseket. A márka a Carla Perottival való együttműködésnek köszönhetően is népszerűvé vált, aki egy Ultima sátrat használt a Taklimakan sivatagban tett túlélőútja során. 

Az évek során a márka folyamatosan fejlődött, és 1994-ben saját laboratóriumot hozott létre a Monte Rosán található Quintino Sella kunyhóban, ahol innovatív anyagokat és technológiákat fejlesztett ki és tesztelt termékeihez. 2006-ban a Ferrina részt vett a Naica projektben, amelynek keretében megtervezte a Tolomea ruhát, amelyet nagy ellenálló képesség jellemez, még hideg és nedves körülmények között is. Két évvel később a márka minőségi hótalpakkal bővítette kínálatát, majd nem sokkal később a HighLab kollekcióból származó outdoor ruházatot, valamint a mászáshoz és bouldereléshez szükséges technikai ruházatot is bevezette. 2014-ben a gyártó kínálatához csatlakozott a légzőmaszkkal, légzsákkal és fényvisszaverővel ellátott Full Safe hátizsák. 

A Ferrino minden terméke a kiváló minőség és tartósság szinonimája. A márka speciális felszereléseit kezdők, kempingezők és a szabadtéri tevékenységek szerelmesei, valamint a túlélő túrákon részt vevő haladó sportolók egyaránt használhatják. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása