Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

MMA pólók / Rashguard

Rashguards - találjon egy kényelmes és tartós modellt a Sportano boltban 

A küzdősportokban vagy más tevékenységekben résztvevők számára fontos a megfelelő ruházat kiválasztása, amely kényelmet, hatékony nedvességelvezetést és védelmet nyújt az irritáció ellen. Megfelelő választás lehet egy kiütésvédő, amely sokféle tevékenységhez és edzéshez alkalmas, ugyanakkor kényelmes és testhezálló. A Sportano.hu sportbolt kínálatában olyan bevált márkák női és férfi mellényeit találod, mint a Venum, Ground Game, EVERLAST, MANTO, Octagon, Pitbull West Coast, Protest, KSW vagy Hayabusa.  

Az MMA-ban, az edzőteremben és azon túl - a kiütésvédők gyakrabban jönnek jól, mint gondolnád. 

Rashguard mi az - sokan felteszik maguknak ezt a kérdést, mivel ezt a fajta ruházatot leggyakrabban a küzdősportok során használják. Ez nem más, mint egy speciális edzőpóló, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és úgy tervezték, hogy védelmet nyújtson a túlzott izzadás és a kidörzsölődés ellen. Az intenzív testmozgás következtében a test izzad, és kidörzsölődés vagy irritáció léphet fel. A Rashguard hatékonyan véd az edzés közbeni kellemetlenségek ellen, ezért is viselik olyan gyakran a küzdősportok, például az MMA vagy az edzőterem edzései során. Az ilyen póló használata a vízi sportok, valamint a szabadtéri tevékenységek során is gyakori.  

Az MMA kiütésvédő egy pólóválaszték a küzdősportokhoz, ahol az irritáció és a horzsolások nagyon gyakoriak, ezért a megfelelő ruházat elengedhetetlen. Az edzőtermi kiütésvédő viszont nem korlátozza a mozgást sem az intervallum-, sem az erőnléti edzés során. A kiütésvédő szorosan illeszkedik a testhez, így nem okoz kellemetlenséget edzés közben. 

Rashguard és kiválasztása 

A kiütésvédő pólót úgy tervezték, hogy védjen a kopások és karcolások ellen, miközben lélegző anyagokból készült. Ez lehetővé teszi a bőr számára, hogy intenzív edzés közben lélegezzen, és az anyag hatékonyan elvezeti a nedvességet. A kínálatban hosszú ujjú és rövid ujjú kiütésvédőt is találsz, és megtalálhatod az igényeidnek és a tevékenységed típusának megfelelő modellt. A férfi hosszú ujjú és a női hosszú ujjú kiütéses ruházat általában intenzív küzdősport-edzésekhez készült modellek, míg a rövid ujjú termékeket edzőtermi edzésekhez vagy szabadtéri tevékenységekhez tervezték.  

A megfelelő pólónak lapos és megerősített varrásokkal kell rendelkeznie, és megfelelően kell illeszkednie. Fontos, hogy a megfelelő méret illeszkedjen, amely nem túl kicsi, de nem is túl nagy, ami az anyag göndörödését okozza. Ezenkívül a túlságosan terjedelmes kiütésvédő akadályozhatja a mozgást, és nem fogja betölteni a célját. Ezt a típusú ruhadarabot a számos szín- és grafikai változat is megkülönbözteti, ahol találhatsz hazafias rashguardot, dragon ball rashguardot, marvel rashguardot vagy moro változatot.  

Rashguard gyerekeknek  

A kisgyermeke küzdősportokat űz, vagy szeret többféle sportot űzni? Válasszon olyan gyermek kiütésvédőt, amely maximális kényelmet és védelmet nyújt a dörzsölődés és a mozgás közbeni kellemetlenségek ellen. Ha gyermekeknek való kiütésvédőt választ, válasszon légáteresztő és kiváló minőségű anyagból készült modellt, amely minimalizálja a kidörzsölődést, de mégis biztosítja a megfelelő légáramlást. Ezért a legjobb, ha olyan termoaktív modelleket választ, amelyek a kihűlés ellen is védelmet nyújtanak, ha gyermeke kedvezőtlen körülmények között edz.  

A választás során ügyeljen arra, hogy a póló a gyermeke méretének és magasságának megfelelően illeszkedjen, hogy gyermeke minden tevékenység során kényelmesen érezze magát. Ez a fajta ruházat tökéletes a gyermekek számára BJJ edzéshez, MMA-hoz, birkózáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz vagy tornához. 

Minőségi kiütésvédőket kínáló márkák 

A Sportano.hu üzletben kiváló minőségű férfi és női rashguardokat találsz olyan bevált márkáktól, mint a Ground Game, EVERLAST, MANTO, Octagon, Protest, Hayabusa és KSW. Üzletünk kínálatában megtalálod a Pitbull West Coast rashguardot, amely 4-WAY STRETCH technológiával készült, azaz tartós kötöttáru, amely minden irányban nyúlik. Ezenkívül egyes modelleket termoaktív és gyorsan száradó anyaggal terveztek. A Venum rashguard viszont egy kompressziós illeszkedésű póló Venum Dry technológiával, amely kiválóan elvezeti a nedvességet edzés közben.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása