Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Baldachinos sátrak

Tetősátrak - válasszon egy tartós és megbízható modellt a Sportano kínálatából 

Autóval utazik, és szüksége van egy megfelelő helyre, ahol megpihenhet és aludhat? A tetősátor ideális, mivel nagyon kevés helyet foglal el a jármű tetején, és nagyon praktikus az utazáshoz. Lehetővé teszi, hogy bárhol táborozzon, és könnyen és gyorsan felállítható. Ha kipróbált és bevált modellt keres, a Sportano sportboltban kiváló minőségű tetősátrakat talál a bevált gyártóktól.  

Tető sátor - egy vásárlás, amely megtérül 

Az autós tetősátrakat a hagyományos túrasátrakhoz hasonlóan tervezték, de egyes modellek sokkal gyorsabban összeszerelhetők. A legtöbb termék önnyíló, amikor a szerkezetet kibontják, az a sátor alakjára tágul.  

A tetősátor használata azt jelenti, hogy szinte bárhol táborozhat, és az ilyen típusú sátorban való tartózkodás magas szintű kényelmet biztosít. A tetőn elhelyezve biztonságot nyújt, és minden szükséges tárgyat vagy felszerelést elhelyezhet az autóban. Tartós anyagokból készült, hatékony védelmet nyújt a nedvesség és az eső ellen, és nem foglal helyet, így nagyon könnyen elpakolható és tárolható vezetés közben. Többszemélyes tetősátrak is kaphatók a piacon, így az egész családdal együtt használhatja.   

Kemény héjjal vagy előcsarnokkal - tetősátrak típusai 

A terméktípusok között megtalálható a keménytetős sátor. Kemény és robusztus felépítése jellemzi, amely ugyanakkor ellenáll a más modelleknél gyakran előforduló mechanikai sérüléseknek. Szintén népszerű az előcsarnokos tetősátor, amely külön bejárattal rendelkezik a sátorhoz, és lehetővé teszi, hogy elhagyja a legfontosabb tárgyakat, és tárolja a csomagjait. A tetősátrakban az előszoba alul helyezkedik el, az alvóhely pedig a jármű tetején található. A megfelelő sátor kiválasztásakor ne csak a tető típusára (puha vagy kemény szerkezetű), hanem a méretre is figyeljen, amelynek illeszkednie kell a járműhöz és az Ön igényeihez. 

Tetősátrak és a benne aludni képes személyek száma 

Az autós tetősátrat a méret és a benne aludni tudó személyek száma alapján kell kiválasztani. Népszerű választás a 2 személyes sátor és a 3 személyes sátor, amelyek sokkal kisebbek, és egy vagy két ember számára nagyszerűek, ha egy kicsit több helyet szeretne belül. A 4 személyes tetősátor és az 5 személyes tetősátor több személy számára kínál lehetőséget. Biztos, hogy elférnek benne az utasok, valamint a szükséges csomagok, és marad hely a kényelmes pihenésre. 

A megbízható tetősátor kiválasztása nem kell, hogy nehéz legyen 

A megfelelő tetősátor kiválasztásakor mindenekelőtt a rögzítésekre figyeljen. A sátor a tetőcsomagtartóra vagy a tetőn lévő sínekre van rögzítve. Ha az Ön autója nem rendelkezik speciális rögzítőkkel, akkor a szükséges rögzítőelemekkel kell felszerelkeznie. Ezenkívül a tetősátornak robusztus anyagból kell készülnie. A legjobbak a műszaki anyagok, amelyek közé tartozhat poliészter is. A vízszigetelés is rendkívül fontos, ahol az anyag nem szívja magába a vizet kedvezőtlen körülmények között. A megfelelő szellőzés lyukak vagy hálós panelek formájában biztosítja a megfelelő légáramlást és a kényelmet, amíg bent van.  

Tetősátrakat kínáló márkák 

A Sportanónál a túrázáshoz és kempingezéshez szükséges termékek széles választékát kínáljuk, beleértve a tetőtéri autósátrakat is. Ezekkel bárhol tartózkodhat, és a sátrat alvásra és pihenésre használhatja. Sportáruházunkban Thule tetősátrat talál számos változatban, 2, 3 vagy 4 személyre, valamint kemény vagy puha héjjal. Előszobával ellátott termékeket is tartunk. Biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő modellt. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása