Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

SUP-szivattyúk

SUP szivattyúk - praktikus és tartós szivattyúk a Sportano üzletben 

A SUP deszka felfújó lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen felfújja felszerelését, mielőtt vízre szállna. Ezzel a berendezéssel biztosíthatja, hogy a deszkája a megfelelő nyomásszinten legyen. Nem kell máshol keresgélnie, hogy felfújja a terméket, ezért jó ötlet, ha van magánál egy kézi vagy elektromos pumpa. A Sportano webáruházban olyan professzionális márkák kiváló minőségű szivattyúit találja, mint az Aqua Marina, JOBE, Pure4Fun, Sevylor vagy Viamare

Klasszikus és elektromos SUP szivattyúk - hogyan válasszon modellt? 

A SUP-szivattyú kiválasztásakor két típus létezik: kézi és elektromos szivattyúk. Néha lábszivattyúk is találhatók, de ezek nem garantálják a megfelelő nyomás elérését, és sokkal kevésbé kényelmes a használatuk. Ha kézi szivattyút választ, találhat különböző kapacitású, dugattyús szivattyúrendszerrel ellátott modelleket. Egyes termékek nyomásmérővel vannak felszerelve, amely a környezeti nyomáshoz viszonyított nyomásmérést jelzi. A SUP deszkákhoz való elektromos pumpa viszont alternatívát jelent a kézi pumpálással szemben, mivel használata gyakorlatilag könnyedén megoldható. Az ilyen típusú szivattyúmodellek rendelkezhetnek kijelzővel, automatikus kikapcsolási funkcióval a nyomásszint elérésekor, vagy a nyomástartomány beállításának lehetőségével. 

Mire figyeljünk, amikor SUP deszkapumpát választunk? 

Mindenekelőtt, amikor SUP deszkapumpát vásárol, fontos, hogy megnézze, mekkora a maximális nyomás, amit el tud érni, és hogy teljes mértékben képes-e felfújni a felszerelését. A termékekben kínált maximális nyomás akár 20-26 PSI is lehet, ahol a 15 PSI a SUP-deszka felfújásához szükséges standard érték.  

Elektromos szivattyú esetén ellenőrizze az áramellátás típusát, amely leggyakrabban szivargyújtó csatlakozón keresztül történik, de saját akkumulátorral ellátott termékek is kaphatók. Néha a kiválasztott modellek két motorral is rendelkezhetnek, hogy a felfújható csónakból vagy SUP-deszkából a levegőt is ki lehessen pumpálni. Általában nagyon kompakt a szállításhoz és tároláshoz, és bármikor könnyen használható.  

SUP szivattyú adapterek és tömlők - milyen szivattyú tartozékokkal érdemes felszerelkezni? 

Ha a megfelelő SUP-pumpa tartozékokat keresed, érdemes olyan adapterekre fogadni, amelyek lehetővé teszik, hogy autópumpa vagy kompresszor segítségével fújd fel a deszkádat. Egyes univerzális adaptereket nemcsak deszkákhoz, hanem felfújható kajakokhoz, pontonokhoz vagy támadóhajókhoz is terveztek. Rendkívül praktikus, ezért jó ötlet, ha nálad van, hogy gyorsan felfújhasd a megfelelő típusú felszerelést egy másik pumpával. Érdemes tartalék SUP szivattyútömlőket is beszerezni a megfelelő végekkel, mivel ezek megsérülhetnek. Ez biztosítja, hogy a szelephez illesztett megfelelő csúcs segítségével bármilyen helyzetben használhatja a szivattyút. Ha a kiválasztott dugattyús szivattyú nem rendelkezik nyomásmérővel, akkor érdemes felszerelkeznie ezzel az elemmel, mivel ez mutatja az aktuálisan elért nyomást. 

A Sportanónál gondoskodtunk arról, hogy kiváló minőségű vízi sportfelszerelésekkel és kiegészítőkkel legyen felszerelve, így mindig felkészült lesz bármilyen tevékenységre. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelő berendezést. Ha egy termék nem felel meg az Ön igényeinek - 30 napig visszaküldheti! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása