Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bokszcsizma

Bokszcipő: profi bokszcipő a Sportanónál

A bokszban a megfelelő lábmunka az egyik legfontosabb szerepet játszik. Ezért minden bokszolónak - legyen az kezdő vagy profi - szüksége van a megfelelő bokszcipőre, hogy fejleszthesse a képességeit és a profizmus szintjét, miközben megvédi magát a sérülésektől.   

A Sportanónál kiváló minőségű profi bokszcipők széles választékát találja a világ minden tájáról származó márkák, például az adidas vagy az Everlast kínálatában.  

Melyik bokszcipőt válasszam?

A bokszcipő kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a felsőrészre. A legtöbb modellnél a boka mögé nyúlik, így védelmet nyújt a bokaízületnek a harcos dinamikus mozgása vagy irányváltoztatása során. Alternatívaként alacsony bokszcsizma is használható, de ezeket speciális tépőzáras pántokkal kell ellátni a megfelelő stabilizálás érdekében.   

A bokszcipőnek lapos és meglehetősen keskeny a talpa - különösen a hagyományos sportcipőkhöz képest. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megőrizzék a manőverezőképességüket, de a talajon való tapadásukat is. A legtöbb modern bokszcipő speciális, tartós hálós vagy más, a szellőzésért felelős rendszerrel rendelkezik.   

Nagy teljesítményű bokszcsizma fűzős. Számos keskeny fűzőlyuk van a lábfej középpontjához közel elhelyezve, ami a lehető legszorosabb illeszkedést garantálja nyomáspontok nélkül.   

Boksz edzőcipők professzionális márkáktól

Az ökölvívó edzések rendkívül kimerítőek, ezért a megfelelő kényelmet és biztonságot nyújtó cipő minden sportoló felszerelésének nagyon fontos része. Vegyük például az Everlast Ring Bling EV 8660 bokszcipőt, amely prémium szintetikus bőrből és a légáteresztő hálós elemekből készült. A cipőfűzőn kívül egy erős tépőzáras pánt is található a boka magasságában, így még nagyobb stabilitást és védelmet biztosít a lábnak.   

Szintén jó választás lehet az adidas Box Hog 3 bokszcipő vékony EVA hab középtalppal, amely a kiváló talajérzetért felelős és gyors lábmunkát biztosít. A fonott szintetikus velúr felsőrész nagyon kényelmes és tartós, míg a cipő elejének tartósságát a kiegészítő lábujjvédő biztosítja.   

A Sportano bokszcipők széles választékát kínálja kezdőknek és profi bokszolóknak egyaránt.

Leírás kibontása Leírás összecsukása