Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Edzőkészülékek

Atlaszok, kapuk, emelők - válasszon erőnléti edzőeszközöket a Sportano-tól 

A Sportano.hu atlaszok, kapuk, emelők kategóriájában a legjobb helyen válogathatsz erőnléti eszközöket mind a professzionális, mind az otthoni edzőtermek számára. Vezető és tapasztalt gyártók termékeinek széles választéka, többek között: Life Fitness, Matrix, Bowfle, Kellys vagy ProForm, garantálják a magas minőséget és biztonságot. 

Gyakorlatatlaszok és edzőkapuk - mire figyeljünk vásárláskor?

Gyakorlat atlasz   

Mielőtt edzőatlaszt vásárol, határozza meg a géppel szemben támasztott elvárásait, hogy ennek megfelelően válassza ki a funkciókat, valamint az állomások típusát és számát. Az edzőgép alapfelszereltségéhez tartozik egy pad, emelők (felső és alsó), fekvőtámaszrúd, alsó rúd (amely súlyzóként vagy evezőgépként használható), valamint egy állomás a hasi, láb- és hátgyakorlatokhoz. Vegye figyelembe, hogy hányan fogják használni. Ha egyidejűleg kíván egy társával együtt edzeni, válasszon olyan modellt, amely több felhasználó egyidejű munkájára alkalmas.   

Az atlasz vásárlásakor fontos szempont a felhasználó maximális súlya és a berendezés stabilitása. Biztosítson dupla és kényelmes háttámlát, valamint állítható opcióval ellátott ülést. A legjobb modellek azok, amelyeknek levehető háttámlája van - ez lehetővé teszi, hogy ülő helyzetben, félguggolásban vagy hátradőlve gyakoroljon. 

Amikor kiválaszt egy edzésatlaszt, figyeljen a különböző funkciók bővítésének lehetőségére. Ahogy egyre haladóbb leszel, növelheted a súlyokat és több elemet adhatsz hozzá a jobb eredmények elérése érdekében.  

Képzési kapuk  

Amikor edzőkaput vagy emelőt vásárol, figyeljen a robusztus és erős anyagra (pl. porszórt acél) és a maximálisan használható súlyra (az Ön súlya + további teher). Ez a gép élettartamára és a használat kényelmére is kihat. Fontos a konstrukció típusa - helyhez kötött (pl. a gépet állandóan a padlóhoz rögzítik) vagy a mennyezetre vagy a falra szerelik (kevés helyet foglal, de kisebb terhelhetőséget biztosít). 

Az edzőkapunak rendelkeznie kell a karok magasságának függőleges és vízszintes beállítási lehetőségével, hogy azok az Ön és az Ön igényei szerint állíthatóak legyenek. Győződjön meg róla, hogy a felszerelés rendelkezik biztonsági stopperrel (amely lehetővé teszi a megállást, ha például úgy érzi, hogy nem végezte el a teljes ismétlést), világos súlyjelzéssel ellátott rúddal és spirálkötéllel ellátott alumínium rakásbeállító fogantyúval. A kapu vagy emelő használatának kényelmét a súly hatását tompító gumi ütközők fokozzák.  

Professzionális, otthoni, pad - edzésatlaszok típusai 

Az edzettségi szinttől és az edzési céloktól függően egy edzésatlasz rendelkezhet a megfelelő funkciókkal, és lehet több/kevésbé összetett gép.  

Szakmai képzési atlasz 

Ez egy fejlett és többállomásos gép, amelyet kereskedelmi használatra terveztek - edzőtermek, fitneszközpontok, szállodai edzőtermek vagy személyi edzőtermek számára. A professzionális edzésatlasz robusztus kialakítású, több tucat különböző gyakorlat elvégzését teszi lehetővé, így minden felhasználó, függetlenül a fittségi szintjétől, gondoskodhat a fittségéről és csiszolhatja a formáját. Számos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, pl. dőlésszög, karszög, fejtámla, ülés és terhelés, és könnyen kezelhetők (az Ön igényeihez igazíthatja az Önt érdeklő paramétereket másodpercek alatt). Ez a készüléktípus az EN 957 szabvány szerint S osztályú, azaz kereskedelmi vagy professzionális használatra szánt készülék. 

Otthoni gyakorlat atlasz 

Az állomások száma és a gyakorlatok köre az ilyen típusú atlaszban attól függ, hogy Ön milyen edzettségi szinten van. Jó ötlet olyan felszerelést választani, amely lehetőséget ad arra, hogy a meglévő funkciókat a fejlődés során bővítse. Az otthoni edzőatlasz kiválasztásakor figyeljen a gyártó garanciájára, a felhasználó maximális súlyára és az alkalmazott terhelésre, valamint arra, hogy a gép megfelel-e a vonatkozó biztonsági előírásoknak (H osztály a PN-EN 957 szabvány szerint). Egy edzésatlasz ára általában az állomások számától, a minőségtől és a márkától függ. Méretéből adódóan az atlasz igényes berendezés. A legjobb, ha talál egy külön helyiséget, például garázst, padlást vagy pincét. 

Gyakorlat atlasz paddal 

A paddal ellátott atlasz edzőpaddal nemcsak a hasizmok (egyenes és ferde) edzését teszi lehetővé. A pad állítható szögének köszönhetően sikeresen igénybe veheti a mellkasi izmokat, a tricepszet vagy a vállizomzatot. 

Egyállomásos gyakorlat atlasz 

Ez általában egy kompakt modell, amely állítható edzőpaddal (pl. felülésekhez), pillangóállomással (pl. felülésekhez), felső és alsó emelővel (pl. evezéshez), valamint a bicepsz edzésére szolgáló imarúddal van felszerelve. 

A Sportano.hu-n olyan edzésatlaszokat és edzőkapukat választ, amelyekkel a kezdő és a profi egyaránt biztonságos és hatékony edzést végezhet. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása