Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Felnőtt kétsoros görkorcsolya

Felnőtt görkorcsolya - válassza ki a legkényelmesebb modelleket a Sportano webáruházban 

A görkorcsolyázás rendkívül kifizetődő és üdítő, és az, hogy a szabadban töltheted az idődet, egy plusz bónusz. A görkorcsolya kiváló mozgásforma mind a felnőttek, mind a gyermekek számára, és népszerűsége az utóbbi években egyre nőtt. A klasszikus görkorcsolyák négy kerékkel és fékezőelemmel vannak felszerelve, és mindenekelőtt a görkorcsolyáknál nagyobb stabilitás jellemzi őket. Gyakran biztonságosabbnak is tekintik őket, különösen a kezdő korcsolyázók számára. A Sportano.hu webáruház kínálatában kiváló minőségű görkorcsolyákat talál felnőtteknek olyan bevált gyártóktól, mint az IMPALA, Playlife, FILA, Chaya és Razor.  

Felnőtt görkorcsolya - női és férfi modellek 

A felnőtt női görkorcsolyák olyan nők számára tervezett modellek, akik érdekes szín- és grafikai variációkat keresnek. Ezenkívül megkülönböztethetőek egy kissé keskenyebb felsőrésszel és a lábfejhez való megfelelő illeszkedéssel. Egyes modellek nemcsak a szabadidős lovaglásra, hanem a fitneszre is alkalmasak. Ezek a modellek akkor laposabb talppal és alacsonyabb felsőrésszel rendelkeznek. A felnőtt férfi görkorcsolyák viszont terjedelmesebb termékek, és nagyobb lábméretekhez igazodnak.  

A termékek többsége univerzális modell, amelyeket a férfiak és a nők számára egyaránt terveztek, mind a design, mind a szín tekintetében. Egyszerűen illessze be a megfelelő méretet. A felnőtt görkorcsolyáknak nagyobb méretük és maximális felhasználói súlyuk is van, ha ezt a gyártó előírja. 

Görkorcsolya és felnőtt súly 

A megfelelő görkorcsolya kiválasztásakor érdemes tudni, hogy egyes gyártók megadják a felhasználó maximális súlyát. A 100 kg feletti szabványos felnőtt görkorcsolya modellek nehezebb emberek számára készültek, illetve olyanok számára, akik hátizsákot vagy más csomagot visznek magukkal lovaglás közben, ami növeli a terhelést. A görkorcsolyák kiválasztott modelljeinél a felhasználó maximális súlyára vonatkozó korlátozások a felhasznált anyagokból vagy a terhelést elviselő csapágyakból adódnak. 

Ezen kívül ne feledje, hogy a felnőtt görkorcsolya megfelelő méretét válassza, ami befolyásolja a kényelmet. A túl laza méretű korcsolyák nem fogják jól megfogni a lábat, és ezért nem biztosítanak megfelelő stabilitást. Másrészt a túl szoros korcsolyák kényelmetlenséget és dörzsölődést okoznak lovaglás közben. A legjobb, ha gondosan megméri a lábméretét, és megfelel a gyártó által megadott információknak vagy a talpbetét méreteinek. Általában jó ötlet fél mérettel nagyobb korcsolyát választani. 

A megfelelő görkorcsolya kiválasztása felnőtteknek 

A felnőtt görkorcsolyák olyan modellek, amelyek két sorban négy kerékkel rendelkeznek, tehát kétkerekű termékek, amelyek lovaglás közben a stabilitásukkal tűnnek ki. Emellett biztonságosabb és kényelmesebb tanulási eszközök is. A görkorcsolyák kiválasztásakor találkozhatsz puha és kemény kerekekkel. A kerekek keménységét egy 0 és 100 A közötti keménységi skálán jelzik, ahol minél magasabb a paraméter, annál nagyobb a kerekek keménysége. A kemény görgők gyorsabbak és lassabban kopnak, de rosszabb a csillapításuk. A puha kerekek viszont jól csillapítanak és jobban tapadnak. Ez egy nagyszerű modell, különösen a kezdő korcsolyázók számára.  

A felnőtt görkorcsolya kiválasztásakor figyeljen a cipő típusára, amely puha és keményre oszlik. A kemény cipő alkalmas szabadidős és amatőr korcsolyázáshoz, mivel sokkal jobban stabilizál. A lágy cipő egy dinamikus manőverekhez tervezett modell, miközben könnyebb és kényelmesebb.  

Egy másik fontos paraméter a csapágy típusa, amelynek jellemzőit az ABEC-skála (1, 3, 5, 7 és 9) határozza meg. Minél magasabb a görkorcsolya csapágyosztálya, annál kényelmesebb a használata, annál pontosabb és annál jobban teljesít a különböző manőverek során.  

Mely cégek kínálnak minőségi felnőtt görkorcsolyát? 

A Sportanónál olyan gyártók kiváló minőségű görkorcsolyáit kínáljuk, mint a FILA, a Chaya vagy a Playlife. A modellek nemcsak robusztus felépítésükkel és megfelelő illeszkedésükkel tűnnek ki, hanem a színek és grafikai minták széles választékával is. Biztos, hogy minden görkorcsolya rajongónak tetszeni fognak. Ha felnőttek számára keres megfelelő görkorcsolyát, keresse az IMPALA márkát, amely érdekes grafikai mintákkal ellátott modellekkel tűnik ki, és a legtöbb termék vegán anyagokból készül. Alkalmas kezdőknek és középhaladóknak.  

Érdekes megoldás a Razor cipőkorcsolya, amely a hagyományos cipőre húzható, és lehetővé teszi, hogy a cipő korcsolyává alakuljon át a kiválasztott irányba történő gyors mozgás érdekében. A stabilitás és a kényelem érdekében tömített csapágyazású uretán kerekekkel rendelkeznek.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása