Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Foil deszkák kitesurfinghez

Fólia deszkák kitesurfinghez – válassza ki a megfelelő modellt a Sportano.hu üzletben

Fólia táblák A kiteboardok speciális deszkák, amelyek szárnyashajóval vannak felszerelve, azaz egy víz alatti szárny, amely lovaglás közben a víz fölé emeli a deszkát. Ennek köszönhetően a fóliás gördeszka minimális ellenállással mozog a víz felett, ami sokkal nagyobb sebesség elérését teszi lehetővé, mint egy normál deszkán. A szárnyasszárny egy innovatív technológia, amely forradalmasítja a kiteszörfözést. A Sportano.hu sportáruházban kiváló minőségű fóliás kitesurf deszkákat találhat olyan neves márkáktól, mint a Nobile, CORE, F-ONE, Cabrinha vagy CrazyFly.

A fóliadeszkán való lovaglás előnyei kite szörfözés

Fóliadeszkán lovaglás a kitesurfingnek számos előnye van. Először is, a hidrofelnek köszönhetően a kiteszörfösök sokkal nagyobb sebességet érhetnek el, mint a hagyományos deszkákon. Továbbá fólialapok A sárkánydeszkák nagy stabilitást és pontosságot biztosítanak, ami lehetővé teszi a vízen való könnyű manőverezést és a deszka irányítását. Fólia a sárkánydeszkák sokoldalúbbak is, mint a hagyományos deszkák, mert lehetővé teszik, hogy különböző vízfelületeken közlekedjün.

Fólialemez konstrukció kite szörfözés

Fólialap kialakítás A sárkányhajózás rendkívül fontos, mivel biztosítja a megfelelő teljesítményt a vízen. Fólia táblák A sárkánydeszkák több elemből állnak, beleértve a deszkát, a szárnyashajót és a speciális fogantyúkat. Fólia táblák a sárkánydeszkák jellemzően könnyebbek és vékonyabbak, mint a hagyományos sárkánydeszkák, így könnyebb lovagolni és jobban irányítani a vízen.

Szárnyashajó a fólialap kulcseleme kitesurfing. A hidrodinamikus szárny a víz fölé emeli a deszkát, csökkentve a légellenállást és növelve a sebességet. A szárnyashajó általában könnyű alumíniumból vagy karbonból készül, és speciális profiljai megfelelő emelést biztosítanak. A hidrodinamikus szárny egy árboc segítségével kapcsolódik a deszkához, amely lehetővé teszi a víz feletti magasság és a támadási szög beállítását.

fólia táblák A sárkánydeszkák fogantyúkkal is fel vannak szerelve, amelyek lehetővé teszik a trükkök végrehajtását a levegőben. A fogantyúk általában a tábla tetején találhatók, és a kiteszörfös preferenciáitól függően állíthatók. Érdemes odafigyelni a fogantyúk minőségére, mert fóliadeszkán közlekedve nagy terhelést is ki kell bírniuk kitesurfing.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fólialapot kitesurfing?

A megfelelő fólialap kiválasztása a kiteszörfös képzettségi szintjétől és preferenciáitól függ. A kezdő kiteszörfösöknek érdemes kisebb és könnyebben irányítható fóliadeszkákat választaniuk sárkánydeszkákat, míg a tapasztalt kiteszörfösök nagyobb fóliadeszkákat is választhatnak kitesurfing készségeid fejlesztése érdekében. Érdemes odafigyelni a fólialap felépítésére is kitesurf felszerelések és a felhasznált anyagok minősége.

Leírás kibontása Leírás összecsukása