Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kitesurfing

Kitesurfing edzés a legmagasabb szinten a Sportano.hu-val 

A Sportano.hu Kitesurfing kategóriájában mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy ezt a vízi sportot a legmagasabb szinten űzd. Szakértőink összegyűjtötték a sárkányokat, deszkákat és a szükséges kiegészítőket a piac legjobb márkáitól. Ha a Sportanónál választ felszerelést, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű termékekre fogad, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen és biztonságosan lovagolhasson a hullámokon. 

Professzionális kitesurf szettek és felszerelések 

A kitesurfer alapfelszerelése egy deszkából, egy sárkányból, egy trapézból és egy lécből áll. A deszka, valamint a sárkány is különböző méretű lehet - minden egyes felhasználóhoz egyénileg igazodnak. A bar az a rész, amely összeköti a kitesurfert a sárkánnyal. Lehetővé teszi a kormányzást. A Sportano-ban egy profi kitesurf szettet tölthetsz ki, függetlenül attól, hogy mennyire vagy haladó. 

Sárkányok és sárkányrudak 

A kitesurfing sárkányok több típusra oszthatók. A legnépszerűbbek az íj, a C-alakú és a hibrid. Az elsőt különösen a kitesurf kaland elején ajánljuk. Magas stabilitási szint és meglehetősen lapos alak jellemzi repülés közben. A C-Shape egy haladó felhasználóknak és profiknak tervezett sárkány. Repülés közben C betű alakú, és lehetővé teszi a mutatványok végrehajtását. A Hybrid egy Bow és C-Shape közötti formájú sárkány, ami a középhaladó kiteboardosok számára teszi alkalmassá. 
 
A sárkány a kitesurfinghez különböző méretű lehet, és ez azért van, mert ezt a felszerelést a felhasználó súlyához és a szél erősségéhez kell igazítani. Egy sárkány felülete több vagy akár egy tucat négyzetméter is lehet. A haladó kite szörfösök általában több sárkányt is tartanak a sárkánykészletükben, hogy az aktuális időjárási körülményekhez tudják igazítani őket. Gyenge szél esetén ajánlott nagyobb felületű sárkányokat választani, erős széllökések esetén pedig kisebbeket. 
 
A kitesurf szett nagyon fontos része a bar, amely összeköti a kitesurfert a sárkánnyal. A modern modellek lehetővé teszik, hogy könnyen és gyorsan beállítsa a vonalak hosszát és szabályozza a sárkány erejét. A levehető zsinórok lehetővé teszik a mutatványok biztonságos végrehajtását, és az intuitív hosszbeállító rendszerek lehetővé teszik a sárkány és a felhasználó közötti távolság gyors csökkentését vagy növelését. 

Kitesurfing deszkák 

Egy másik kötelező felszerelés a kitesurfing deszka. A kitesurfing deszkák két legnépszerűbb típusa az irányított és a Twin-Tip. Az irányított deszka lehetővé teszi, hogy csak egy irányban kitesurfelj, hegyes orral és lekerekített farral. A Twin-Tip jellemzője, hogy a konstrukciója az orr és a tat felől is azonos, így mindkét irányban vezethető. A különböző méretű deszkák lehetővé teszik, hogy a deszkát a súlyához igazítsa - minél nehezebb a kitesurfer, annál nagyobbnak kell lennie a deszkának. A hosszabb deszkák megkönnyítik az első lépések megtételét a kitesurfingben. 

Kitesurfing trapézok 

Egy kitesurf szett nem nélkülözheti a trapéz, vagyis azt a részt, amellyel a lécet rögzítik. A trapézok csípőre (derék), ülésre (ülés) és mellényre (mellény) oszlanak. A sárkányhajósok általában deréktrapézt választanak, amely nagy mozgásszabadságot biztosít. A trapéz kiválasztásakor a legfontosabb, hogy az alakodnak megfelelő méretű felszerelést válassz. A trapéz nem lehet túl szoros vagy túl laza - úgy kell a testhez tapadnia, hogy ne okozzon kényelmetlenséget. Ez nemcsak a kényelemre, hanem a biztonságra is hatással van a vízi bolondozások során. 

Egyéb kitesurfing kiegészítők 

A kitesurf nem csak a fent említett felszerelésről szól, hanem a szükséges kiegészítőkről is. A Sportano-ban többek között fedeleket és táskákat kínálunk Önnek, hogy megvédje deszkáját vagy sárkányát a szállítás közbeni sérülésektől, valamint szivattyúkat a sárkányok felfújásához. Az iparág legjobb gyártóitól - DUOTONE, Nobile, Cross Kites vagy Skywatch - vásárolhat termékeket. Bízzon a Sportano termékek kiváló minőségében és fejlessze velünk a vízen a készségeit! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása