Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Nordica

Nordica

A Nordica egy 1939-ben alapított olasz vállalat, amely kezdetben futó- és hegymászócipők gyártására specializálódott. A II. világháború befejezése után a cég alapítói: Adrian és Oddon Vaccari úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a márka koncepcióját, és úgy döntöttek, hogy professzionális síléceket, sícipőket, valamint egyéb kiegészítőket, például hátizsákokat és felszereléstakarókat gyártanak. A márka ezen ajánlata ma is létezik.  

1968-ban a Nordica világszerte változtatott a sícipőgyártás szemléletén - a bőr modelleket egy plusz PVC műanyag réteggel látták el, ami jelentősen megnövelte a cipő merevségét és párnázottságát. Ez igazi forradalom volt abban az időben, és lehetővé tette a Nordica számára, hogy a csúcsra emelkedjen, és a világ egyik vezető sífelszerelés-gyártójává váljon. A 70-es években a márka tömegesen kezdett el kiegészítőket gyártani, és a globális termelés 30%-át vette át. 

Az évek során a Nordica látványos sikereket ért el, és forradalmasította a sífelszerelések gyártásának megközelítését a modern technológiák kifejlesztésével és használatával: infravörös technológia, 3D Performance Fit, Comfort Fit. A márka termékei minden részletre odafigyelve készülnek, és rendkívül tartósak, ezért minden szintű sportoló sikeresen használhatja őket. 

A Nordica tartozékokat világklasszis verseny- és lesiklás síelők használják, akik maguk is tesztelték a termékeket, és bíznak a Nordica világcég által garantált magas minőségben.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása