Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Spinning zsinórok

Fonott zsinórok és fonott horgászzsinórok a Sportano.hu kínálatában

A Sportano kínálatában a horgászpiac úttörői által készített, kiváló minőségű pergető zsinórokat és fonott zsinórokat találja. Precíziós pontossággal, modern és innovatív technológiák alkalmazásával készülnek. Weboldalunkon biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő tökéletes berendezést.

Fonott fonatok horgászoknak

A fonott fonott horgászok a tapasztalt horgászok kezében működnek a legjobban, akik könnyen ki tudják használni a teljes potenciáljukat. Ideálisak a hosszú távú halászathoz. A kiváló minőségű fonatok lehetővé teszik a horgászok számára a pontos dobásokat és a jó csapásjelzést.

A fonatok polietilén szálakból készülnek - rendkívül vékonyak és sűrűek. Ezek a szálak ezután egymással kombinálva erős és nem nyújtható fonást alkotnak. A Sportanónál kapható fonatokat különböző hosszúságban és különböző számú szálban árulják. Minél kevesebb szálból áll a fonott zsinór, annál hangosabb lesz a hangja. Ugyanakkor sokkal ellenállóbb lesz a mechanikai sérülésekkel, például a kopással szemben. A nagyszámú szálat tartalmazó fonott zsinórok hasonlóak a kerek keresztmetszetű, közönséges monofil zsinórokhoz. Ugyanakkor kevésbé ellenállóak a sérülésekkel és a romlással szemben.

Tartósságuk miatt a fonott zsinórokat a nehéz, növényzettel és egyéb akadályokkal teli vízterületeken horgászó horgászok választják, ahol a halak behúzása nagyon gyakran nagyobb erő alkalmazását igényli. Amikor fonott fonott zsinór vásárlása mellett dönt, érdemes szem előtt tartani, hogy nem minden vízen használható. Egyes magánhalászatokon felülről lefelé tiltják a fonott zsinórok használatát, mivel azok veszélyt jelenthetnek egyes halakra.

A legismertebb márkák legjobb fonósorai

A kínálatunkban elérhető monofil zsinórok a különböző szintű horgászok igényeihez igazodnak, ami rendkívül sokoldalúvá teszi őket. Tökéletesek mind a ragadozó halak fogásával járó pergetéshez, mind a növényevő halak szabadidős horgászatához.

A fonott horgászathoz tervezett monofil zsinórokat nejlon megolvasztásával és egy speciális fúvókával történő extrudálásával hozzák létre. Az anyagot ezután monofilszálakká alakítják, és olyan tulajdonságokkal látják el, mint például a kopásállóság. A monofil zsinórok nagy szilárdsággal rendelkeznek még nagy súlyokkal is, így jó választás lesz a kezdők és a közeli távolságban horgászók számára. A fonott monofil fonalak hátránya, hogy a fonott zsinórral ellentétben kevésbé jól jelzik a kapást, ami problémás lehet hosszabb távolságon történő horgászat esetén.

Amikor egy fonott zsinór megvásárlása mellett dönt, érdemes figyelembe venni a színét is. A leguniverzálisabb a camou szín lesz, amely tökéletesen álcázza magát egy iszapos víztest alján, és alkalmazkodik a nap bármely szakához. A színtelen vonal is univerzális választás lesz. A Sportano kínálatában olyan pergető tartozékokat is talál, mint a fluorocarbon zsinórok, amelyek a horgász számára jól láthatóak, a halak, például a sügér, a zander vagy a csuka számára pedig szinte teljesen láthatatlanok.

Leírás kibontása Leírás összecsukása