Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Rekreáció

Szabadidősportok csak a Sportano.hu tól - nézze meg a legjobb felszereléseket és tartozékokat 

A Sportano.hu szabadidősport kategóriája olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek otthoni és kinti szórakozást biztosítanak Önnek. A boltban a legnépszerűbb csapatjátékokhoz, valamint az önfejlesztéshez szükséges kiegészítők is megtalálhatók olyan tevékenységekhez, amelyekhez nincs szükség más játékosokra. A Sportanóval való kikapcsolódás nem csak az unaloműzés, hanem a napközbeni több mozgás lehetőségét is jelenti - a precízen elkészített berendezések lehetővé teszik, hogy elszakadjon a mindennapoktól és aktívan pihenjen. 

Olyan szórakozást keres, amely integrálja barátait és élvezetesebbé teszi a családi összejöveteleket? Egy biliárdasztal vagy asztali foci tökéletes lesz a háza vagy lakása játszóterének berendezéséhez. A Sportanóban kisebb játékokat és kiegészítőket talál a szórakozáshoz, például dartot, valamint sárkányokat és frizbiket a szabadtéri tevékenységekhez. Üzletünk elektromos és mechanikus járműveket is kínál, amelyek a legfiatalabb felhasználóknak és a négykerekű terepjárókkal való szabadidős terepjárás szerelmeseinek egyaránt megfelelnek. 

Játékok és tevékenységek - termékkínálat a Sportano üzletben 

A Sportano üzletben található játékok és tevékenységek több száz terméket tartalmaznak, amelyek segítségével új szenvedélyre tehet szert, és motiválhatja magát, hogy szabadidejében is aktív legyen. Ha a szabadtéri tevékenységeket kedveli, a legjobb választás a frizbi, a sárkány, valamint a strandjátékokhoz szükséges felszerelés, beleértve a röplabdát és a vízi játékokat. A trambulinon való ugrálás tökéletesen igénybe veszi az összes izmot, és növeli a test hatékonyságát. Üzletünkben az időjárási körülményeknek ellenálló kerti trambulinokat kínálunk, köszönhetően a szerkezet vastag habréteggel való megerősítésének. A belső és külső háló garantálja a biztonságot játék közben, és a termékek CE és GS TUV tanúsítvánnyal rendelkeznek. Inkább a földhözragadtabb tevékenységeket kedveli? A Sportano komplett boule szetteket kínál, hogy a pontos dobásokat gyakorolhassa barátaival. 

Biliárd és dart - a Sportanónál mindent megtalálsz! 

A Sportano.hu csúcsszínvonalú szórakozásához tartozik a darts, ahol a pontos dobások és a jól kidolgozott taktika számít. Függetlenül attól, hogy milyen szabályokat követ, hivatásosan vagy amatőrként játszik, üzletünkben teljes készleteket és a teljes értékű játékhoz szükséges kiegészítőket talál. Az LCD-képernyős elektronikus korongok, valamint a szizál- és papírkorongok, az acél- és puha fejű professzionális darts-ok, a cserélhető hegyek és a tollak lehetővé teszik, hogy teljes mértékben felszerelkezzen a legmagasabb szintű játékhoz szükséges összes tartozékkal. 
 
A Sportano.hu segítségével a biliárdozás otthonról való távozás nélkül a tevékenység új dimenziója. Olyan biliárdasztalokat kínálunk, amelyek nemcsak jól mutatnak a belső terekben, hanem megfelelnek a professzionális játék követelményeinek is. A könnyebb építés az MDF-lapok használatának köszönhető, a gumi vagy gumibevonatú lapok pedig biztosítják a pattogó labdák megfelelő röppályáját. Az asztalok labdamentesítő rendszerrel vannak felszerelve, amely megkönnyíti a labdák kivételét, vagy olyan hálókkal, amelyek tompítják a hangot egy pontos ütés után. Különböző ruhaszíneket, szetteket kínálunk dákókkal és tartozékokkal

Elektromos és mechanikus járművek - a legjobb szórakozás a gyerekeknek és a felnőtteknek 

A Sportano.hu üzlet több szinten nyújt szórakozást, többek között az igényes felnőttek számára is, akik izgalmas élményekre számítanak. Ha a volán mögötti vezetés nyújtja a legnagyobb izgalmakat, engedje át magát a kikapcsolódásnak egy mechanikus vagy elektromos terepjáróval. Power Ride technológiával megerősített automata sebességváltós quadokat kínálunk, így a szabadidős terep felfedezése során semmilyen felület nem jelent majd akadályt az Ön számára. Védőrácsok, kézi burkolatok és LED-világítás - ez csak néhány a jármű azon jellemzői közül, amelyek minden körülmények között kényelmes utazást biztosítanak. Üzletünkben elektromos gördeszkák és rollerek, valamint mini négykerekűek széles választékát is megtalálja a gyermekek számára. A fiatal járművezetők profiljához igazított, éles elemek nélküli, áramvonalas kialakítás biztonságot nyújt, és megakadályozza a felborulást az igényes felületű utakon. 

Egyéb termékek a Sportano.hu szabadidősport kategóriájában 

A Sportano szabadidősport kínálatában több ezer termék található, amelyek megfelelnek az Ön életstílusának és kedvenc szabadidős tevékenységeinek. A rekreáció a forró napokon a pihenést is jelenti. A kerti medencékkel egy privát pihenőövezetet élvezhet a hátsó kertben. A fémkeret megakadályozza a korróziót, a csúszásmentes létra és a kapaszkodók pedig segítenek elkerülni az ellenőrizetlen esést. A Szabadidősportok kategóriában talál összecsukható focikapukat gyerekeknek, a csapatjátékokhoz, például röplabdához, tollaslabdához vagy teniszhez szánt hálókészleteket, valamint olyan kiegészítőket is, amelyek kellemesebbé teszik a házon kívüli aktív pihenést. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása