Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Szörfözés

Szörfözés és strandolás - válassza ki a megfelelő felszerelést és kiegészítőket a Sportano üzletben 

A vízparton lenni és a vízi tevékenységeket élvezni nagyszerű módja annak, hogy a szabadban töltsük az időnket. Sokan választják a vízi sportokat, például a szörfözést, mivel a hullámok elkapása vagy a rajtuk való siklás csodálatos élményt nyújt. A strandolás viszont remek lehetőség arra, hogy az egész család egyszerre pihenjen és töltsön együtt időt. Érdemes a megfelelő termékekkel felszerelkezni a kényelem és a biztonság érdekében. A Sportanónál olyan professzionális márkák kiváló minőségű szörf- és strandfelszereléseit és kiegészítőit kínáljuk, mint az AQUA-SPEED, Easy Camp, Cressi, Billabong, ION, Lacoste, Lib Tech, MANERA, Manta5, Radinn, Spokey és Roxy

Milyen strandtevékenységeket érdemes végezni? 

A klasszikus vízparti strandoláson kívül mindenféle tevékenységre van lehetőség, beleértve a szörfözést is, amely egyre népszerűbb sport Lengyelországban. Mindössze a megfelelő felszerelésre - szörfdeszkára vagy elektromos deszkára - lesz szükséged. A hullámok fogása és a rajtuk való siklás kiváló tevékenység, amely javítja a motoros koordinációt, és magabiztosságot ad a vízben való mozgás során. Ezen felül érdemes olyan tevékenységeket is kipróbálni, mint a SUP vagy a pedálos csónakázás.  

A strandon nagyszerű tevékenység lesz a sárkányhajózás vagy a frizbi, ami minden bizonnyal a legfiatalabb vízi sportok szerelmeseinek is tetszeni fog.  

Beachcombing - mivel érdemes felszerelkezni? 

Strandoláskor hasznos, ha olyan felszereléssel rendelkezünk, amely a körülményektől függetlenül biztosítja a kényelmet és a biztonságot. Természetesen a strandtakaró vagy strandtakaró elengedhetetlen, és jó ötlet, ha gyermeke számára is hoz magával strandtörülközőt. A kényelmes mozgás érdekében a strandra való flip-flop és szandál, valamint az úszáshoz fürdőruha is jól használható. 

A vízparti felszerelés kiválasztásakor érdemes felszerelkezni egy önösszecsukható strandsátorral, amely nem foglal sok helyet a szállítás során, és gyakorlatilag azonnal használatra kész. Lehetővé teszi a kényelmes pihenést, és védelmet nyújt a széllökések és a napsugarak ellen is. A strandon a napvédelemről is gondoskodni kell, ezért a Sportanónál UV-szűrős ruházatot, strandra való napvédő menedéket vagy UV-szűrős krémeket is kínálunk. 

Szörfözés - mit érdemes magaddal vinni? 

A szörfözés kiváló vízparti tevékenység, mivel javítja a motoros koordinációt, és nagyobb magabiztosságot ad a vízben való mozgás közben. Ehhez a sporthoz hasznos egy megfelelő szörfdeszka (shotboard, longboard, funboard, fishboard), és egyre népszerűbbek az elektromos deszkák is. A Sportanónál a Radinn professzionális elektromos deszkáit kínáljuk, hogy biztonságosan mozoghasson a vízen, és csodálatos élményt nyújtson a lovaglásban. Ha valami teljesen másra vágyik, és a vízi sportokban szeretne kalandozni, választhatja a Manta5 elektromos vízibiciklit. Garantálja a vízen való kerékpározás érzését, kényelmes irányítást és sima futású meghajtást biztosít.  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő felszerelést és kiegészítőket a strandoláshoz vagy a szörfözéshez? 

A tevékenységtől függően igazítsa ruházatát, lábbelijét és kiegészítőit a körülményekhez. Mindenekelőtt vigye magával a legszükségesebb felszerelést, hogy nyugodtan és élvezettel sportolhasson. A szörfözéshez kétségtelenül jól jön egy fürdőruha vagy neoprén ruházat, valamint felszerelés, például egy deszka - akár szörfös, akár elektromos. A strandoláshoz rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Mindenképpen érdemes strandszőnyeget vagy takarót, valamint strandsátrat vagy napernyőt vinni. Az ilyen felszerelések garantálják a kényelmet és a hatékony védelmet a nap káros sugarai ellen. Figyeljen az egyes ruhadarabok anyagára, mivel a ruházatnak kényelmet és napvédelmet kell nyújtania. Másrészt az olyan felszereléseknek, mint a táblák vagy más tárgyak, a lehető legtartósabbnak és legkönnyebben használhatónak kell lenniük. 

Napozás és szörfözés közbeni védelem a naptól 

A strandolás és a vízi sportok során rendkívül fontos, hogy védekezzen a nap káros sugarai ellen. A vízi tevékenységek során még inkább ki vagyunk téve a napnak, ezért érdemes UV-szűrős ruházatot viselni. A legjobb, ha az UVA-sugárzás ellen védő kiütésvédőket választunk. A strandon hasznosak a napernyők, azaz a napernyők és a tengerparti sátrak is. A sátrak védelmet nyújtanak a víz feletti széllökések ellen is. A strandolás során elengedhetetlen a megfelelő UV-fényvédő krém használata. 

A Sportanónál megtalálod a szükséges strand- és szörffelszereléseket és kiegészítőket, profi ügyfélszolgálatunk pedig segít kiválasztani a megfelelő termékeket! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása