Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpár edzők

Edzők - válassza a megfelelő megoldást a Sportano segítségével 

A Sportano edzők kategóriája a legjobb márkák kiváló minőségű felszereléseit tartalmazza. A Sportano.hu-nél történő vásárlás garantálja a hatékony edzést minden körülmények között és egész évben. Szakértőink kifejezetten az Ön számára gyűjtötték össze a legjobb minőségű, különböző tevékenységekhez igazított edzőket. Tekintse meg az ajánlatot és válassza ki új berendezését még ma! 

Mik azok a trénerek és mikor érdemes egyet vásárolni? 

Mi az az edző? Az edző egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a különböző sportágak otthoni vagy edzőtermi edzését. A berendezések sikeresen helyettesíthetik a természetes körülmények között végzett tevékenységeket, mint például az evezés, a terepfutás vagy a kerékpározás, lehetővé téve a képességek fejlesztését akkor is, ha erre a szabadban nincsenek megfelelő körülmények. 
 
A trénereket mindazok számára tervezték, akik időjárástól függetlenül rendszeresen edzeni szeretnének. Ezt a fajta felszerelést elsősorban olyan szakemberek használják, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt több hónapos szünetet tartsanak az edzésben. Az edzők olyan amatőrök számára is alkalmasak, akik egész évben fizikailag aktívak szeretnének lenni. 
 
A Sportano által forgalmazott edzőcipők kiváló minőségű anyagokból és a legújabb technológiával készülnek. Összegyűjtöttünk egy olyan termékválasztékot, amely minden szinten megfelel a felhasználók elvárásainak. Az edzők kialakítása általában az egyes sportágakban használt felszerelést és környezetet utánozza: kerékpár, kajak vagy atlétikai pálya. 
 
Az ilyen megoldások iránti igény nagyon egyszerű okból merült fel. Ahhoz, hogy versenyeket nyerjenek és formában maradjanak, a sportolóknak folyamatosan ügyelniük kell a formájukra. Az edzés hosszú távú szüneteltetése nem tanácsos, ezért a szezonon kívüli időszakban gondoskodni kell a fittségi szintről, olyan eszközökön való edzéssel, amelyek helyettesítik azokat a természetes körülményeket, amelyek között a választott sportágat gyakorolják. 

Edzőcipők - milyen típusok vannak, és mit keressünk egy sportboltban? 

Az edzők számos sportágban nyújtanak képzést. A legnépszerűbbek főként a kerékpár-, az ellipszis trénerek (orbitális trénerek) és az evezős trénerek. A speciálisabb eszközök, mint például a lövészedzők vagy a síedzők lehetővé teszik, hogy egy adott sportágban csiszolja készségeit. Lehet vásárolni légzéstrénereket is, amelyek többek között segítenek kiküszöbölni a légszomjat edzés közben. Érdekes, hogy az edzőket nem csak a sportolók használják: találhatunk laparoszkópos edzőket is, amelyeket a jövő orvosainak "kiképzésére" használnak. 
 
A Sportanónál azonban a sportedzőkre összpontosítunk, hogy egész évben edzhessen kedvenc sportágában. A legnépszerűbb edzőgépeket kerékpárosok számára tervezték, de azok is használhatják, akik az általános fittség javítására keresnek megoldást. Ezek hengeres, mágneses és elektromágneses edzőkre oszthatók. 
 
A felszerelés adott sportághoz való illesztése mellett figyeljen a kivitelezés és a felhasznált anyagok minőségére, a különböző funkcionalitásokra és a gyártóra. A Sportanóban csak a legjobb edzőgépeket találja, olyan márkáktól, mint az Elite, Matrix, Tacx, Wahoo vagy ZYCLE. Ezen kívül tartozékokat is vásárolhat az egyes berendezések szervizeléséhez és képességeinek bővítéséhez. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása