• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Kerékpár edzők

Termékek: 12

View as
 1. Wahoo Kickr Core kerékpár edző fekete WFBKTR4
  335 055,00 Ft
  294 295,00 Ft
  OS

  1

 2. Tacx Flow Smart kerékpár edző fehér T2240.61
  126 720,00 Ft
  113 135,00 Ft
  OS

  1

 3. Elite Tuo edző fekete EL0192001
  172 010,00 Ft
  149 365,00 Ft
  OS

  1

 4. Tacx Boost kerékpár edző kék 010-02419-01
  108 605,00 Ft
  101 360,00 Ft
  OS

  1

Edzők - válassza a megfelelő megoldást a Sportano segítségével 

A Sportano edzők kategóriája a legjobb márkák kiváló minőségű felszereléseit tartalmazza. A Sportano.hu-nél történő vásárlás garantálja a hatékony edzést minden körülmények között és egész évben. Szakértőink kifejezetten az Ön számára gyűjtötték össze a legjobb minőségű, különböző tevékenységekhez igazított edzőket. Tekintse meg az ajánlatot és válassza ki új berendezését még ma! 

Mik azok a trénerek és mikor érdemes egyet vásárolni? 

Mi az az edző? Az edző egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a különböző sportágak otthoni vagy edzőtermi edzését. A berendezések sikeresen helyettesíthetik a természetes körülmények között végzett tevékenységeket, mint például az evezés, a terepfutás vagy a kerékpározás, lehetővé téve a képességek fejlesztését akkor is, ha erre a szabadban nincsenek megfelelő körülmények. 
 
A trénereket mindazok számára tervezték, akik időjárástól függetlenül rendszeresen edzeni szeretnének. Ezt a fajta felszerelést elsősorban olyan szakemberek használják, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt több hónapos szünetet tartsanak az edzésben. Az edzők olyan amatőrök számára is alkalmasak, akik egész évben fizikailag aktívak szeretnének lenni. 
 
A Sportano által forgalmazott edzőcipők kiváló minőségű anyagokból és a legújabb technológiával készülnek. Összegyűjtöttünk egy olyan termékválasztékot, amely minden szinten megfelel a felhasználók elvárásainak. Az edzők kialakítása általában az egyes sportágakban használt felszerelést és környezetet utánozza: kerékpár, kajak vagy atlétikai pálya. 
 
Az ilyen megoldások iránti igény nagyon egyszerű okból merült fel. Ahhoz, hogy versenyeket nyerjenek és formában maradjanak, a sportolóknak folyamatosan ügyelniük kell a formájukra. Az edzés hosszú távú szüneteltetése nem tanácsos, ezért a szezonon kívüli időszakban gondoskodni kell a fittségi szintről, olyan eszközökön való edzéssel, amelyek helyettesítik azokat a természetes körülményeket, amelyek között a választott sportágat gyakorolják. 

Edzőcipők - milyen típusok vannak, és mit keressünk egy sportboltban? 

Az edzők számos sportágban nyújtanak képzést. A legnépszerűbbek főként a kerékpár-, az ellipszis trénerek (orbitális trénerek) és az evezős trénerek. A speciálisabb eszközök, mint például a lövészedzők vagy a síedzők lehetővé teszik, hogy egy adott sportágban csiszolja készségeit. Lehet vásárolni légzéstrénereket is, amelyek többek között segítenek kiküszöbölni a légszomjat edzés közben. Érdekes, hogy az edzőket nem csak a sportolók használják: találhatunk laparoszkópos edzőket is, amelyeket a jövő orvosainak "kiképzésére" használnak. 
 
A Sportanónál azonban a sportedzőkre összpontosítunk, hogy egész évben edzhessen kedvenc sportágában. A legnépszerűbb edzőgépeket kerékpárosok számára tervezték, de azok is használhatják, akik az általános fittség javítására keresnek megoldást. Ezek hengeres, mágneses és elektromágneses edzőkre oszthatók. 
 
A felszerelés adott sportághoz való illesztése mellett figyeljen a kivitelezés és a felhasznált anyagok minőségére, a különböző funkcionalitásokra és a gyártóra. A Sportanóban csak a legjobb edzőgépeket találja, olyan márkáktól, mint az Elite, Matrix, Tacx, Wahoo vagy ZYCLE. Ezen kívül tartozékokat is vásárolhat az egyes berendezések szervizeléséhez és képességeinek bővítéséhez. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása