Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Columbia

Columbia

Az 1938-ban alapított Columbia kalapok készítésével kezdte meg működését. Idővel a vállalat fokozatosan kibővítette termékkínálatát a speciális kültéri ruházattal és lábbelikkel, amelyekről ma is jól ismert a sportiparban. A márka azzal szerzett magának nevet, hogy folyamatosan bővíti kínálatát és fejleszti a gyártott termékeket.  

Ma a Columbia a világ egyik legnagyobb túracipő- és outdoor ruházat gyártója, beleértve az eső- és pehelykabátokat, a lélegző pólókat, a könnyű és hőszabályozó gyapjúkat, valamint a hosszú és rövid technikai nadrágokat. Ezen kívül a kínálatban hátizsákok, tasakok és kézitáskák is szerepelnek. Az évek során a márka számos ruházati kollekciót adott ki, köztük a Columbia Montrail sorozatot, a Columbia Logowear & Graphics és a Columbia Fleece & Midlayer kollekciókat. 

A Columbia aláírt termékei számos szabadtéri sporthoz alkalmasak, és szélsőséges időjárási körülmények között is jól teljesítenek. A Columbia nagy hangsúlyt fektet a termékei teljesítményét növelő új technológiák kifejlesztésére. Ezért egy speciális csapatot hoztak létre innovatív rendszerek kifejlesztésére. A Columbia túrabakancsai például Omni-Tech™ membránnal és Techlite+™ ütéscsillapító talppal, ruházatuk pedig Omni-Wick® technológiával, Thermarator™ szigeteléssel és Omni-Shield™ vízszigeteléssel rendelkezik.  

A Columbia speciális termékei egyaránt alkalmasak a szabadtéri tevékenységek kezdői és a profik számára, akik számára a funkcionalitás és a magas szintű kényelem a legfontosabb tényező a sportolás során.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása