Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Helly Hansen

Helly Hansen

A Helly Hansen egy hagyományokkal rendelkező norvég márka, amelyet már 1877-ben a tengerész Helly Juan Hansen alapított. A márka ruházatát eredetileg kizárólag vitorlázóknak és jachtosoknak szánták, és mindenekelőtt kiváló vízlepergető tulajdonságai jellemzik.

A vállalat gyorsan elismertté vált az ágazatban, és hihetetlen sikereket ért el. Már 1970-ben a márka termékeiben az innovatív LIFA® anyagot használták, amely hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, és intenzív testmozgás közben is elvezeti a nedvességet. Idővel a márka elkezdte bővíteni kínálatát a futók, hegyi emberek és síelők számára készült sportruházatra és lábbelikre is. Ma a Helly Hansen a világ egyik legelismertebb szabadtéri sportruházat gyártója.

A márka sikerét az évek során egy olyan szakértői csapat építette fel, amely olyan élvonalbeli technológiákat fejlesztett ki, amelyek nagymértékben növelhetik a sportolók kényelmét. A márka legjobb innovációi közé tartozik a H2Flow® hőmérsékletszabályozó rendszer és az ikonikus Helly Tech® vízálló membrán, amelyet különösen a kabátokban és a lábbelikben használnak.

A Helly Hansen logóval ellátott sportcipők is külön figyelmet érdemelnek. Kiváló talajfogás, minden mozdulat csillapítása, hőszabályozó tulajdonságok és vízállóság jellemzi őket. A különböző cipőmodellek hegyi túrázáshoz és futáshoz egyaránt tökéletesek.

A neves Helly Hansen márka termékeiből kiváló minőségű sportfelszereléseket állíthat össze, amelyek a legnehezebb körülmények között is jól teljesítenek. A Sportano.hu weboldalon találhatsz sí kabátokat, melegítőket, nadrágokat, bakancsokat, sőt, még veséket és utazótáskákat is a Helly Hansen-től.

Leírás kibontása Leírás összecsukása