• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Fitness zoknik

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Edzőzokni a Sportano.hu weboldalon

A funkcionális edzőzoknik gondoskodnak a mozgás kényelméről és hatékonyan védik a lábat a kopás ellen, ezért gyártásuk minősége nagy hatással van az edzés hatékonyságára. Érdemes ezért a Sportano.hu oldalon a neves sportmárkák speciális edzőzoknijait választani. 

Edzőzokni vásárlás: mire figyeljünk?

Az edzőzokninak támogatnia kell a sportcipőt, és vele együtt stabilitást és ütéscsillapítást kell biztosítania. De mire kell különösen figyelned, amikor edzőzoknit választasz? 

Anyag

A speciális edzőzoknik a legjobb minőségű pamut és szintetikus anyagok, például poliészter és poliamid, valamint elasztán kombinációjából készülnek, ami jelentősen növeli a zokni rugalmasságát. Ezeknek a szálaknak köszönhetően a zokni alkalmazkodik a lábfejhez, nem csúszik erőteljes mozgás közben, és valódi hőérzetet biztosít. Ezenkívül a sarok és a lábujjak területén elhelyezett frottír szövetpanelek további bevonatként védelmet nyújtanak a kopás ellen.  

Technológia

Az edzőzoknikban használt Coolmax és Tencel speciális poliészterszálak felelősek a nedvesség kifelé történő elszállításáért és a hőszabályozás javításáért. A merinógyapjúból készült zoknik és az Ag+ ezüstionokat tartalmazó zoknik emellett antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, és semlegesítik a kellemetlen szagokért felelős mikrobákat. 

Vágás

A funkcionális zokniknak nem nyomószalagokkal, szellőzőpanelekkel és lyukakkal kell rendelkezniük a hőkomfort érdekében, valamint varrásmentes struktúrával a lábujjak területén. Akár rövid, akár hosszú modelleket választ, a zokni szabásának lehetővé kell tennie, hogy maximális kényelemben gyakorolhasson. 

További biztosítékok 

A zokni ellenálló és tartós csúszásmentes bevonata tökéletesen együttműködik a cipővel, és igazi biztonságérzetet és stabilitást ad a lépések során. 

Speciális zoknik jóga és fitnesz edzéshez

Jóga zokni

A Joy in me funkcionális jógazoknija lehetővé teszi a szabad beállítást. Rétegezheti őket a sarkára és fedheti a lábujjait, hogy megőrizze a tapadást és a hőkomfortot. 

Egy másik típus a Gaiam csúszásmentes jógazoknija, amely lehetővé teszi, hogy szőnyeg nélkül végezd a gyakorlatot, miközben kiváló stabilitást biztosít. Az ilyen zoknik különböző változatokban kaphatók: beépített vagy külön hely minden egyes lábujj számára. Ez utóbbi modell lehetővé teszi a lábujjak pontos elhelyezését a testtartások végrehajtása közben. A jógazoknik pamut és elasztán kombinációjából készülnek, így kényelmet és rugalmasságot biztosítanak.

Zoknik fitness edzéshez

A professzionális fitneszzoknik minőségi és légáteresztő anyagokból, például poliamidból és elasztánból készülnek. A kialakításuk alapján különböztetik meg őket - leggyakrabban rövidek, ezért szokták őket footie-nak is nevezni. Ezenkívül speciális szálakkal vannak ellátva, amelyek megakadályozzák a hólyagok és a kopások kialakulását. Az ilyen edzőzoknik nagyszerűen stabilizálják a bokát, valamint a lábfej elülső részét és boltozatát. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása