Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

4F

4F

A 4F lengyel márka 2007-ben jött létre Igor Klaja kezdeményezésére. Jelenleg az egyik legismertebb lengyel sportmárka a világon, és számos külföldi piacon forgalmazza termékeit, többek között Litvániában, Lettországban, a Cseh Köztársaságban, Ukrajnában, Thaiföldön és Japánban. Minden 4F tartozékot magas minőség, funkcionalitás és egyedi design jellemez, amely világszerte vásárlók ezreit örvendezteti meg. A márka termékeit igényes edzésekre és mindennapi használatra egyaránt tervezték. 

2008-ban, alig egy évvel az alapítása után a vállalat együttműködést kezdett a Lengyel Olimpiai Bizottsággal, amelynek eredményeképpen a 2010-es vancouveri téli olimpiai játékokon, majd később a szocsi, londoni és Rio de Janeiró-i versenyeken is használt ruhákat biztosított a nemzeti csapatnak. A márka emellett más sportbizottságokkal is együttműködik, többek között a lett, a horvát és a litván sportbizottságokkal, amelyek számára szintén tervez professzionális, reprezentatív ruházatot. 

Az évek során a márka folyamatosan növekedett, és minőségi termékei világszerte elismerést vívtak ki. A 4F folyamatosan fejleszti és javítja a termékeiben alkalmazott technológiai megoldásokat, amelyek jelentősen növelik a termékek teljesítményét és tartósságát. Ilyen rendszerek az Aquatech Pro+ vízszigetelés, az Inner-Tech szél- és nedvességvédő szövet, a Polartec Classic® hőtartó szövet, valamint a könnyű és puha Supplex fonalak.  

A 4F termékek széles skáláján megtalálhatóak a különböző sportágakra, például futásra, jógára, túrázásra, síelésre, kerékpározásra és úszásra specializált ruházatok. 2017 óta létezik egy 4f Junior néven működő márka is, amely a legfiatalabb sportolóknak szánt termékeket tartalmaz.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása