Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Cipollini

A Cipollini egy világhírű kerékpáros márka, amelyet a világ egyik legnépszerűbb országúti kerékpárosa, Mario Cipollini alapított. A vállalat professzionális vázak és kerékpárok gyártására specializálódott, amelyeket világszerte több ezer elégedett felhasználó használ. A márka alapítója szakember, aki úgy döntött, hogy gyakorlati tudását a legjobb kerékpáros kerékpárok megalkotására fordítja. A tervezés és a gyártás területén dolgozó szakemberek által létrehozott csapat elszántságának és elkötelezettségének köszönhetően a márka világszinten nagy sikereket ért el.  

A Cipollini márka fennállásának kezdetétől fogva termékeinek folyamatos korszerűsítésére és új technológiai rendszerek bevezetésére összpontosít, hogy javítsa a berendezések működését. Ma a vállalat a sportpiac egyik úttörője, és a kerékpárgyártás terén folyamatosan új mércét állít fel. A gyártó széles kínálatában triatlon, országúti, elektromos és terepkerékpár modellek szerepelnek. 

A Cipollini volt az egyik első cég, amelyik karbon vázat fejlesztett ki, amelyet rendkívüli könnyűség és ellenálló képesség jellemez. Ráadásul minden berendezés minden részletre odafigyelve készül, és gyártásuk során kizárólag minősített és a sérüléseknek rendkívül ellenálló anyagokat használnak. A Cipollini kerékpárok egyedi dizájnnal is rendelkeznek, ami igazán olaszos eleganciát kölcsönöz nekik. Ennek köszönhetően a felhasználók a Cipollini neves márka védjegyével ellátott, kiváló minőségű és esztétikus berendezéseket élvezhetnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása