Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Climbing Technology

Climbing Technology

A Climbing Technology egy olasz vállalat, amely a kezdetektől fogva speciális mászófelszerelések gyártására szakosodott. A márka csapata nagyon jól tudja, mennyire fontosak a biztonsági kérdések az extrém hegymászás során, ezért évek óta minden kiegészítőjüket úgy tervezik, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelnek.  

Ráadásul mielőtt a Climbing Technology termékek forgalomba kerülnének, számos előírt vizsgálaton mennek keresztül, amelyek ellenőrzik minőségüket és tartósságukat. Ezenkívül minden termék rendelkezik európai és világszintű tanúsítványokkal, amelyek lehetővé teszik az értékesítésüket.  

A márka folyamatosan fejleszti és használja termékeiben az innovatív technológiai megoldásokat és a modern anyagokat, amelyek még szélsőséges időjárási körülmények között is tökéletesen teljesítenek. Az ökológiai kérdések is rendkívül fontosak a vállalat számára, ezért a termelését a globális etikai irányelveknek megfelelően végzi. 

Jelenleg a Climbing Technology az egyik legnagyobb gyártója a mászófelszereléseknek, mint például a jégcsákányok, kampók, sisakok, kramponok, hevederek, bilincsek és más, a mászáshoz szükséges speciális kiegészítők. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása